Frågor och svar om leveranser från VitaeLab

Frågor och svar om leveranser från VitaeLab

Att prenumerera på kosttillskott är smidigt och prismässigt förmånligt. Här finner du vanliga frågor och svar.

Det glädjer oss att så många väljer att prenumerera på VitaeLabs kosttillskott, vi har över 100 000 kunder i Norden. Här kan du läsa mer om VitaeLabs leveranssätt.

Hur fungerar det att prenumerera?

Att handla hos VitaeLab AB ska vara enkelt, tryggt och smidigt! Du väljer själv vilka kosttillskott du vill prenumerera på och din beställning kommer direkt hem i brevlådan inom två veckor efter att vi har mottagit din beställning. Försändelsen innehåller kapslar för två månader, kundmagasin, information och faktura. Två månader senare kommer nästa försändelse hem till dig.

Kan jag pausa eller stoppa prenumerationen?

Du kan självklart pausa prenumerationen när du vill, eller avsluta den. Slå en signal till kundservice så ordnar vi det. Eller sänd ett mejl till info@vitaelab.se med ditt ärende samt kundnummer, namn och adress.

Finns det någon uppsägningstid eller bindningstid?

Nej, din prenumeration på kosttillskott är helt flexibel. Du kan pausa, stoppa eller göra uppehåll i prenumerationen när du vill. Med tanke på Postens leveranstid är det dock viktigt att säga till senast en vecka innan nästa paket är tänkt att anlända till dig.

Kan jag beställa för flera månader samtidigt?

Javisst. Beställer du för flera månader på en gång sparar du in på dina portokostnader. Ring kundservice så ordnar vi så att nästa försändelse innehåller den period du önskar. Du kan välja mellan leverans varannan månad, var sjätte månad och en gång per år. Väljer du leveransperioden "ett år" levererar vi askar för ett helt år till dig och ett år senare får du ytterligare ett års dagsdoser med posten.

Kan jag beställa för flera personer samtidigt?

Javisst. Hela familjen mår bra av att använda kosttillskott. Beställer du till flera personer i samma leverans minskar du också dina portokostnader, eftersom vi då kan sampacka produkterna. Ring eller mejla kundservice så ändrar vi till önskat antal askar från nästa leverans. Beställer du på webben för flera personer i hushållet, så ange gärna antalet personer i kommentarfältet.

Har jag rätt att returnera varor?

Du har köptrygghet när du handlar hos oss. Du skyddas av Distans- och hemförsäljningslagen och har 14 dagars ångerrätt från den dag du mottar varan. Ångerrätten innebär att kunden har rätt att ångra köpet för oanvänd produkt, genom att kontakta kundservice eller skicka in en ångerrättsblankett till oss. Blanketten hittar du på baksidan av välkomstbrevet. Vid eventuell retur står kunden för returportot.

Hur mycket innehåller en produktask?

  • En försändelse med VitaePro innehåller en ask med 60 kapslar, vilket täcker det rekommenderade dagsbehovet för en person i två (2) månader. Dosering: 1-2 kapslar om dagen.
  • En försändelse med VitoMaris innehåller två askar med totalt 120 kapslar. Dosering: 2 kapslar per dag.
  • En försändelse med MultiPro innehåller två askar med totalt 120 kapslar, vilket täcker det rekommenderade dagsbehovet för en person i två (2) månader. Dosering: 2 kapsel om dagen.
  • En försändelse med Cal-Mag innehåller en ask med 120 tabletter, vilket täcker det rekommenderade dagsbehovet för en person i två (2) månader. Dosering: 2 tabletter om dagen.

När får jag mina varor?

Din beställning kommer hem i brevlådan inom två veckor efter att vi har mottagit din beställning, och innehåller dagsdoser för två månader. Försändelsen sänds som brev till din hemadress, och är smal nog att passa i din brevlåda och i de allra flesta brevinkast. Faktura ligger med i försändelsen. Därefter mottar du en försändelse varannan månad.

Hur betalar jag?

Du behöver inte betala i förskott. Faktura sänds med din leverans och du har 25 dagar (från fakturadatum) på dig att betala i lugn och ro. Lägg märke till att vi aldrig ber dig om känslig information som konto- eller kreditinformation, eftersom vi använder faktura.
Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse och då tillkommer en avgift på 60 kr. Om vi sedan blir tvungna att överlåta fordran till vårt inkassoföretag tillkommer deras kostnader. Förfallodatum på fakturan baseras på ditt abonnemang och kan löpa ut vilket datum som helst i månaden. Vi kan tyvärr inte erbjuda autogiro som betalningssätt ännu.

Tillkommer det några kostnader?

En porto- och expeditionsavgift tillkommer med 39 kronor per försändelse. Är ni flera i samma hushåll som prenumererar, sampackar vi produkterna (så långt det är möjligt) och ni betalar fortfarande bara en portoavgift för beställningen. Detsamma gäller om du beställer för flera månader samtidigt.

Har ni någon åldersgräns för att handla hos er?

Du måste vara 18 år för att kunna beställa via webben.

Hur hanterar ni min adress och andra personuppgifter?

Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar till oss konfidentiellt och i enlighet med Personuppgiftslagen PUL (1998:204). Vi säljer inte dina personuppgifter vidare – vi använder dem endast för att kunna skicka din order och produktinformation.

 

Beställ VitaePro nu - tävla om en drömresa värd 150 000 kr!

Beställ VitaePro nu - tävla om en drömresa värd 150 000 kr!

VitaePro är ett av Nordens mest använda kosttillskott och innehåller ingredienser med dokumenterad effekt på flera funktioner i kroppen.

Prova-på-erbjudande:
HALVA PRISET - 169 kr för första 2 mån!

Beställ VitaePro nu - tävla om en drömresa värd 150 000 kr!

Ett av Nordens mest använda kosttillskott
Prova-på-erbjudande:
Halva priset - 169 kr första 2 mån! 

kr 338,00 kr 169,00

VitaePro innehåller EU-godkända hälsopåståenden:

1) MUSKLER

  • VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

2) BROSK

  • VitaePro innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

3) IMMUNSYSTEM

  • VitaePro innehåller selen samt vitamin C och D som bidrar till immunsystemets normala funktion. 

4) HJÄRTA

  • VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion.*

5) MINSKAR TRÖTTHET

  • VitaePro innehåller Vitamin C som bidrar till att minska trötthet och utmattning

6) SKYDDAR CELLERNA

  • VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

*Vid intag av 250 mg EPA och DHA per dag (2 kapslar/dag).