Tävling

Tävling

VitaePro firar 15-års jubileum 2017! I och med detta vill vi bjuda in till en tävling där du som kund har chans att vinna en stor drömresa värd 150 000 kr samt 5 andra resor till ett värde av 10 000 kr vardera.

Vinn en drömresa till ett värde av 150 000 kronor!

Det är mycket du kan använda 150 000 kronor till. Ta familjen på en skidresa till Alperna. Res iväg på en lyxkryssning i Karibien. Vart drömmer du om att resa? Med vår stora drömresetävling kan drömmen gå i uppfyllelse!  Sista dagen att vara med att tävla är den 31:a december!

Guldbiljetten!

I samband med jubileumsåret tävlar vi även ut fem guldbiljetter till våra aktiva kunder!

En guldbiljett är värd 10 000 kronor, som du kan använda till en valfri resa. Guldbiljett vinnare utses löpande under året bland alla aktiva kunder som fyllt i tävlingsformuläret och som har en aktiv prenumeration.

Nu är alla 5 guldbiljettvinnare utsedda! Var du inte en av de 5 lyckliga vinnarna? Misströsta inte, du har fortfarande chansen att ta hem jackpotten! Drömresan på 150 000 kr ligger fortfarande och väntar på att delas ut till en lycklig vinnare. Men det gäller att passa på. Den 31:a december är sista dagen att vara med att tävla.

Så vad väntar du på? Det kan bli just du som får lyckan att åka iväg på din drömresa under nästa år.

Delta i tävlingen genom att fylla i tävlingsformuläret här nedan. Om du inte redan är kund kan du beställa VitaePro här

Tävling

Allt du behöver göra för att vara med i tävlingarna, är att vara kund hos VitaeLab och svara på tre enkla frågor här nedan. Kanske blir det du som får drömmen uppfylld? Observera att formuläret nedan inte är ett beställningsformulär utan ett tävlingsformulär. För att beställa VitaePro klicka här.

Detta kan du vinna:
150 000 kr till att åka på din drömresa. Samt 5 andra resor värda 10 000 kr vardera.

Så deltar du:

  • Fyll i alla uppgifter i tävlingsformuläret.
  • Klicka i de alternativ för frågorna som du tror är rätt.
  • Skriv en motivering till varför just du ska vinna och vart du helst av allt skulle vilja åka.
  • För att kunna vara med i tävlingen skall du ha en aktiv prenumeration hos ViteLab AB den 31.12.2017 samt ha svarat korrekt på frågorna och skrivit en motivering innan den 21.12.2017.
  • Man kan endast deltaga i tävlingen en gång.
  • Vinnaren av drömresan utses av en jury 10 januari 2018.
  • Vinnarna av guldbiljetterna utses löpande under 2017.

Tävlingsvillkor

• I samband med vårt 15-årsjubileum anordnar VitaeLab AB en tävling för sina kunder.

• Tävlingen består av en stor tävling där högsta vinsten är 150 000 kr till en drömresa, samt fem mindre vinster på 10 000 kr till en resa och där vinnare kommer att utses löpande under 2017.

• Vinsten om 150 000 kr samt 5 stycken vinster om 10 000 kr betalas ut i kontanter och kan nyttjas till valfritt drömresmål, det är inte begränsat till antal resedeltagare, resmål eller tidpunkt. Om önskas kan VitaeLab AB vara behjälplig med att planlägga resan. Observera att vinsten inte behöver användas till en resa utan vinnaren kan använda pengarna fritt.

• Vinsterna är skattepliktiga och vinstskatt betalas av vinnarna.

• Tävlingen är öppen för alla i VitaeLab ABs kundregister som är aktiva prenumeranter under 2017.

• En jury kommer att utse vinnaren av den stora vinsten om 150 000 SEK baserat på det bidrag som juryn anser har bäst motivering, av de som svarat rätt på frågorna senast 2017-12-21 och som har en aktiv prenumeration i VitaeLabs kundregister 2017-12-31. Vinnarna av de fem mindre deltävlingarna utses löpande under året, baserat på det bidrag som juryn anser har bäst motivering, av de som svarat rätt på frågorna och som har en aktiv prenumeration i VitaeLabs kundregister vid datumet för utnämning av vinnare.

• Jury består av VitaeLabs marknadsavdelning. Juryns beslut kan inte överklagas.

• Vinnaren av 150 000 SEK utses 2018-01-10 Vinnarna av 10 000 SEK utses; 2017-03-01, 2017-05-02 2017-06-26, 2017-09-01, 2017-11-01.

• Vinnaren blir informerad personligen via telefon, e-post eller brev och premien kommer att överlämnas senast tre veckor efter vinnaren utsetts. Pengarna kommer sättas in på det konto tillhörande vinnaren som vinnaren uppger till VitaeLab AB.

• Vinnaren kommer att publiceras med bild och namn på VitaeLabs hemsida, i kundtidningen VitaeNytt och i andra relevanta marknadskanaler efter respektive vinsttillfälle.

• Anställda i företag som ingår i SanaPharma Group AS eller deras familjer kan inte deltaga i tävlingen.

• De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas i enlighet med personuppgiftslagen för att kunna administrera tävlingen, exempelvis genom att kontakta vinnare. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kan personuppgifter som namn, efternamn och ort komma att publiceras i någon av våra marknadskanaler. Uppgifterna kommer inte lämnas ut till någon tredje part och kommer raderas när de inte längre behövs för ändamålet för behandlingen. Har du gett samtycke till att motta elektronisk marknadskommunikation från oss kommer vi dock att lagra dina kontaktuppgifter så länge du inte återkallar ditt samtycke till detta. Som registrerad har du rätt att en gång per kalenderår begära ett utdrag av vilka personuppgifter gällande dig som behandlas av oss, var dessa personuppgifter hämtats ifrån och vad de används för. Du har rätt att begära att felaktiga, ofullständiga eller missvisande personuppgifter rättas eller raderas. Har du frågor om behandlingen, kontakta personuppgiftsansvarig på nedan adress. Genom att godkänna dessa tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.

• För att delta i tävlingen måste du ha fyllt 18 år, bo i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen.

• Ansvarig för tävlingen och personuppgiftsansvarig: VitaeLab AB, Box 526, 451 21 Uddevalla

• Genom att skicka in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till VitaeLab AB. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att VitaeLab AB får använda bidraget, utan begränsning geografiskt, till medieform eller i tid, på valfritt sätt, dock endast inom VitaeLab ABs normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.

Beställ VitaePro nu - tävla om en drömresa värd 150 000 kr!

Beställ VitaePro nu - tävla om en drömresa värd 150 000 kr!

VitaePro är ett av Nordens mest använda kosttillskott och innehåller ingredienser med dokumenterad effekt på flera funktioner i kroppen.

Prova-på-erbjudande:
HALVA PRISET - 169 kr för första 2 mån!

Beställ VitaePro nu - tävla om en drömresa värd 150 000 kr!

Ett av Nordens mest använda kosttillskott
Prova-på-erbjudande:
Halva priset - 169 kr första 2 mån! 

kr 338,00 kr 169,00

Jubileum - 15 år med VitaePro

Jubileum - 15 år med VitaePro

2017 är det 15 år sedan VitaePro såg dagens ljus och företaget VitaeLab blev etablerat i Norge. 

Jubileum - 15 år med VitaePro

VitaePro firar 15 år!

Samla bonuspoäng

Samla bonuspoäng

Du som prenumererar på våra kosttillskott blir automatiskt medlem i vårt bonusprogram och får poäng varje gång du får kosttillskott från oss hem i brevlådan. Du får också bonuspoäng när du värvar vänner och familj.

Samla bonuspoäng

Du som prenumererar blir automatiskt medlem i vårt bonusprogram och får poäng varje gång du får kosttillskott från oss.