VitaeLab sponsrar Larvik Handbollsklubb

VitaeLab sponsrar Larvik Handbollsklubb

VitaeLab har sedan flera år tillbaka ett framgångsrikt samarbete med Larvik Handbollsklubb och är idag en viktig sponsor i klubbens jakt på att bli världens bästa handbollslag för damer.

VitaeLab sponsrar Larvik

VitaeLab har ett framgångsrikt samarbete med Larvik handbollsklubb som sträcker sig flera år tillbaka och är idag en av en av klubbens huvudsponsorer.
- VitaeLab stöttar klubbens långsiktiga arbete och har varit en viktig medspelare i klubbens utveckling, berättar Larviks klubbchef Per Christian Andersen. Både spelare och ledare uppger att de haft stor nytta av att ta VitaeLabs produkter. – LHK står för värderingar som vi önskar att associeras med och vi har utvecklat ett nära och spännande samarbete med både klubbedens ledare och spelare, säger VitaeLabs kommunikationschef Vibeke Hoff Norbye.

Om Larvik Handbollsklubb

Larvik Handbollsklubb bildades 1990 och har som vision att bli världens bästa handbollsklubb. De rekryterar spelare från hela landet med målet att göra dem till internationella toppspelare som levererar på både klubb- och landslagsnivå. Klubben gick upp i elitserien 1992 och har sedan slutet av 90-talet varit Norges mest framgångsrika klubb på damsidan.

Radar upp vinster

När Larviks handbollsdamer slog Vipers med 30-23 den 10e april i år, gick LHK genom hela serien med bara vinster för nionde gången sedan 1997. Klubben har gått igenom hela serien utan förlust hela 13 gånger under samma period. Larviks dominans i Norge är total, i år blev segermarginalen till Byåsen åtta poäng. Tertnes på tredjeplatsen slutade ytterligare sex poäng bakom.

NYHET! VitaePro har blivit ännu bättre!

NYHET! VitaePro har blivit ännu bättre!

VitaePro har blivit ännu bättre och är nu berikad med vitamin B12. Nya VitaePro Plus är fortfarande lika bra för muskler och brosk och hjälper dig leva ett aktivt liv. NYHET - VitaePro Plus har certifierats av Informed-Sport, vilket innebär att den är kvalitetssäkrad för idrottare. 

Introduktionserbjudande: Endast 174 kr för de första 2 mån!

NYHET! VitaePro har blivit ännu bättre!

VitaePro Plus - nu certifierat av Informed-Sport!
Introduktionserbjudande:
Halva priset - 174 kr första 2 mån! 

kr 348,00 kr 174,00

VitaePro Plus innehåller ingredienser med EU-godkända hälsopåståenden:

1) MUSKLER

  • VitaePro Plus innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

2) BROSK

  • VitaePro Plus innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

3) IMMUNSYSTEM

VitaePro Plus innehåller selen samt vitamin C, D och B12 som bidrar till immunsystemets normala funktion. 

4) HJÄRTA

  • VitaePro Plus innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion.*

5) MINSKAR TRÖTTHET

VitaePro innehåller Vitamin C och B12 som bidrar till att minska trötthet och utmattning

6) SKYDDAR CELLERNA

  • VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

*Vid intag av 250 mg EPA och DHA per dag (2 kapslar/dag).