Annica lever ett hektiskt vardagsliv

Annica lever ett hektiskt vardagsliv

Annica Link lever ett aktivt liv tillsammans med sin familj. Med jobbet som inköpschef, två barn och många fritidsintressen är det alltid fullt upp.  

Viktigt med motion och en bra kost

Annica bor i Enskede utanför Stockholm tillsammans med sin man och deras två barn. Både vardagar och helger präglas av många aktiviteter, både egna och tillsammans med familjen.

– Jag har en aktiv livsstil och gillar att hitta på saker tillsammans med min familj. Jag har många intressen som kräver mycket av kroppen, därför är jag noga med att ta hand om mig själv. För mig är det viktigt att äta bra och röra på mig, jag ville ha ett tillskott till kosten och valde VitaePro, berättar Annica.

– Jag vet att vitaminer är viktiga för en mängd olika funktioner i kroppen, så jag försöker verkligen vara noga med att få i mig det.

Annica Link är nöjd med sitt liv, hon älskar att kunna hålla på med alla sina intressen och att vara tillsammans med sin familj och sina vänner. Även om det ibland är stressigt och hon har mycket på gång. Hon håller sig i form genom att träna zumba, springa och gå promenader och håller även på med IDLA, en form av rytmisk gymnastik.     

Jag såg en reklam för VitaePro på TV

– Jag hade sett reklam för VitaePro på TV och hört mycket positivt från andra. Jag kände att det kunde vara värt att prova eftersom så många andra var nöjda och att jag också borde kunna bli det. Det blev jag! Jag ångrar verkligen inte att jag testade, jag är väldigt nöjd med produkten och har ingen anledning att sluta. 

Rekommenderar VitaePro

Annica tror att det finns många precis som henne, som lever ett stressat vardagsliv med många olika aktiviteter. Annica berättar vidare att hon tänker att kosttillskott kan vara bra att komplettera med om man är orolig för att man inte får i sig till exempel tillräckligt med vitaminer.  – Jag tror att det är många som är i samma situation som mig, och till alla dem kan jag verkligen rekommendera VitaePro!

NYHET! VitaePro har blivit ännu bättre!

NYHET! VitaePro har blivit ännu bättre!

VitaePro har blivit ännu bättre och är nu berikad med vitamin B12. Nya VitaePro Plus är fortfarande lika bra för muskler och brosk och hjälper dig leva ett aktivt liv. NYHET - VitaePro Plus har certifierats av Informed-Sport, vilket innebär att den är kvalitetssäkrad för idrottare. 

Introduktionserbjudande: Endast 174 kr för de första 2 mån!

NYHET! VitaePro har blivit ännu bättre!

VitaePro Plus - nu certifierat av Informed-Sport!
Introduktionserbjudande:
Halva priset - 174 kr första 2 mån! 

kr 348,00 kr 174,00

VitaePro Plus innehåller ingredienser med EU-godkända hälsopåståenden:

1) MUSKLER

  • VitaePro Plus innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

2) BROSK

  • VitaePro Plus innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

3) IMMUNSYSTEM

VitaePro Plus innehåller selen samt vitamin C, D och B12 som bidrar till immunsystemets normala funktion. 

4) HJÄRTA

  • VitaePro Plus innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion.*

5) MINSKAR TRÖTTHET

VitaePro innehåller Vitamin C och B12 som bidrar till att minska trötthet och utmattning

6) SKYDDAR CELLERNA

  • VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

*Vid intag av 250 mg EPA och DHA per dag (2 kapslar/dag).

Är du VitaeLabs nya ansikte?

Är du VitaeLabs nya ansikte?

Du kanske har sett reklam för VitaePro på TV eller sett våra annonser i någon tidning? Vi söker nu nya personer som kan representera oss och våra produkter.

Du kanske har sett reklam för VitaePro på TV eller sett våra annonser i någon tidning?