Håkan lever ett aktivt familjeliv

Håkan lever ett aktivt familjeliv

Håkan Lindström bor i Malmö och arbetar med miljö och säkerhet i byggbranschen. Han lever ett aktivt familjeliv och tycker det är viktigt att hålla igång på fritiden. 

Aktivt liv med familjen 

Håkan Lindström bor med sin familj i centrala Malmö och arbetar med miljö och säkerhet i byggbranschen. Han tycker om att hålla uppe tempot och har ett ganska hektiskt vardagsliv med träning, långa arbetsdagar och familjeaktiviteter som sätter både humör och kroppen på test.

– Det är ingen självklarhet att kunna leva ett aktivt familjeliv, det kräver en välfungerande kropp som inte krånglar och energin till att hitta på saker. Därför tycker att det är viktigt att hålla igång kroppen och tänka på vad jag äter, menar Håkan.   

Löpning och ny utmaningar som motiverar

Håkan tycker om att hålla sig i form och han försöker träna flera gånger i veckan, gärna löpning. Löpning är ett utmärkt sätt att underhålla kropp och kondition, även om det också kan vara påfrestande. Med åldern har jag blivit mer medveten om min hälsa och att jag kan påverka hur jag mår. – Jag låter inte kroppen vara ett hinder, jag utmanar mig själv till att bli ännu bättre. Just nu tränar Håkan inför sitt andra triathlon, det var några år sedan sist men Håkan hoppas på att kunna slå sitt senaste resultat. 

Såg reklam med Stig Strand

Håkan upptäckte VitaePro genom en TV-reklam med Stig Strand. Han hade fått upp intresset för kosttillskott och ville ge det en chans. Det har han inte ångrat! Håkan har tagit VitaePro i flera år nu och är mycket nöjd. – Jag äter VitaePro varje dag, det känns bra och tryggt. Jag tror att det är ännu viktigare med åldern att se till att få i sig vitaminer och annat nyttigt för att orka med. Jag tycker att det är riktigt kul att träna, så det vill jag inte behöva sluta med. Jag kan verkligen rekommendera att prova VitaePro, om man mot förmodan inte skulle bli nöjd så kan man när som helst säga upp sitt abonnemang, utan uppsägningstid, avslutar Håkan.

NYHET! VitaePro har blivit ännu bättre!

NYHET! VitaePro har blivit ännu bättre!

VitaePro har blivit ännu bättre och är nu berikad med vitamin B12. Nya VitaePro Plus är fortfarande lika bra för muskler och brosk och hjälper dig leva ett aktivt liv. NYHET - VitaePro Plus har certifierats av Informed-Sport, vilket innebär att den är kvalitetssäkrad för idrottare. 

Introduktionserbjudande: Endast 174 kr för de första 2 mån!

NYHET! VitaePro har blivit ännu bättre!

VitaePro Plus - nu certifierat av Informed-Sport!
Introduktionserbjudande:
Halva priset - 174 kr första 2 mån! 

kr 348,00 kr 174,00

VitaePro Plus innehåller ingredienser med EU-godkända hälsopåståenden:

1) MUSKLER

  • VitaePro Plus innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

2) BROSK

  • VitaePro Plus innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

3) IMMUNSYSTEM

VitaePro Plus innehåller selen samt vitamin C, D och B12 som bidrar till immunsystemets normala funktion. 

4) HJÄRTA

  • VitaePro Plus innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion.*

5) MINSKAR TRÖTTHET

VitaePro innehåller Vitamin C och B12 som bidrar till att minska trötthet och utmattning

6) SKYDDAR CELLERNA

  • VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

*Vid intag av 250 mg EPA och DHA per dag (2 kapslar/dag).

Är du VitaeLabs nya ansikte?

Är du VitaeLabs nya ansikte?

Du kanske har sett reklam för VitaePro på TV eller sett våra annonser i någon tidning? Vi söker nu nya personer som kan representera oss och våra produkter.

Du kanske har sett reklam för VitaePro på TV eller sett våra annonser i någon tidning?