Inger är en aktiv pensionär

Inger är en aktiv pensionär

Inger Olsson är en aktiv pensionär från Munkedal som tycker om att hålla igång. Hon har använt VitaePro sedan 2009 och är väldigt nöjd med effekten, hon tänker fortsätta i många år till.

Aktiv livsstil 

På sommaren vistas Inger gärna utomhus och går promenader medan hon på vintern tycker om att vara aktiv inne, där handarbete och framförallt stickning ligger henne gott om hjärtat. När Inger har tid kan hon sitta och sticka flera timmar i sträck.

För att träffa likasinnande är hon med i flera olika pensionärsföreningar där Inger och hennes väninnor regelbundet träffas och fikar, stickar, går promenader eller spelar kort.

Rekommenderar VitaePro

Inger och hennes väninnor hade flera gånger diskuterat kosttillskott vilket gjorde att Inger fick upp nyfikenheten. Efter att en av hennes väninnor berättat om sina positiva erfarenheter av VitaePro bestämde Inger sig för att prova, något som hon aldrig har ångrat!

– Jag började redan 2009 och jag tar fortfarande VitaePro som mitt dagliga kosttillskott, jag är väldigt nöjd med effekten därför tänker jag fortsätta med i många år till. Jag lever ett aktivt liv som pensionär och kan verkligen rekommendera andra som också gör det att pröva VitaePro, berättar Inger.

NYHET! VitaePro har blivit ännu bättre!

NYHET! VitaePro har blivit ännu bättre!

VitaePro har blivit ännu bättre och är nu berikad med vitamin B12. Nya VitaePro Plus är fortfarande lika bra för muskler och brosk och hjälper dig leva ett aktivt liv. NYHET - VitaePro Plus har certifierats av Informed-Sport, vilket innebär att den är kvalitetssäkrad för idrottare. 

Introduktionserbjudande: Endast 174 kr för de första 2 mån!

NYHET! VitaePro har blivit ännu bättre!

VitaePro Plus - nu certifierat av Informed-Sport!
Introduktionserbjudande:
Halva priset - 174 kr första 2 mån! 

kr 348,00 kr 174,00

VitaePro Plus innehåller ingredienser med EU-godkända hälsopåståenden:

1) MUSKLER

  • VitaePro Plus innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

2) BROSK

  • VitaePro Plus innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

3) IMMUNSYSTEM

VitaePro Plus innehåller selen samt vitamin C, D och B12 som bidrar till immunsystemets normala funktion. 

4) HJÄRTA

  • VitaePro Plus innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion.*

5) MINSKAR TRÖTTHET

VitaePro innehåller Vitamin C och B12 som bidrar till att minska trötthet och utmattning

6) SKYDDAR CELLERNA

  • VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

*Vid intag av 250 mg EPA och DHA per dag (2 kapslar/dag).

Är du VitaeLabs nya ansikte?

Är du VitaeLabs nya ansikte?

Du kanske har sett reklam för VitaePro på TV eller sett våra annonser i någon tidning? Vi söker nu nya personer som kan representera oss och våra produkter.

Du kanske har sett reklam för VitaePro på TV eller sett våra annonser i någon tidning?