Kvalitet

Högkvalitativa och trygga ingredienser 

Kvalitet är väldigt viktigt för oss på VitaeLab och vi arbetar kontinuerligt för att du ska kunna vara trygg på att våra produkter är säkra att använda och håller hög kvalitet. Vi fokuserar på en kontrollerad produktionsprocess med trygga, rena och noggrannt testade ingredienser. Alla ingredienser vi använder är i en form som är naturliga för kroppen och recepten på våra kosttillskott är speciellt framtagna av vår egen forsknings- och utvecklings avdelning. Vår forsknings-  och utvecklingsavdelning testar även sammansättningen av varje produkt och att de olika ingredienserna fungerar tillsammans. 

Ekovänlig

Vi lägger stor vikt vid våra produkters ursprung: Vi använder endast högkvalitativa ingredienser från välrenommerade leverantörer. Därför har vi bland annat valt calamarinolja från en ”Friend of the Sea”-certifierad leverantör som omega 3-källa till våra produkter, vilket garanterar säkra och hållbara fiskemetoder som skyddar ekosystemet och ger oss ett miljövänligt omega 3.

Internationella riktlinjer för kvalitetskontroll

Våra kosttillskott är föremål för stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). GMP är riktlinjer som beskriver en god framställning (kvalitetskontroll, produktion och testning) av bland annat mat, kosmetik och mediciner.  Alla våra kosttillskott genomgår strikt kvalitetskontroll, och vissa är även producerade i ISO 9001:2000 och BRC-certifierade fabriker. Kapslarna är hygieniskt förpackade och omsorgsfullt tätade.

Vårt kvalitetssystem säkerställer att vi och våra leverantörer uppfyller alla standarder och föreskrifter. Detta inkluderar våra ingredienser och deras sammansättning, den omfattande vetenskapliga dokumentationen av ingrediensernas verkan och märkning av våra produkter.

Medlem av branschorganisationer

I Sverige är vi medlem i branschorganisationen Svensk Digital handel när du handlar av oss är du självklart skyddad av Distans- och hemförsäljningslagen.

Svensk Egenvård

VitaeLab AB är också medlem i branschorganisationen Svensk Egenvård, som organiserar 75 procent av leverantörerna av växtbaserade läkemedel, naturläkemedel, kosttillskott och naturliga hudvårdsprodukter på den svenska marknaden. Ett gemensamt mål för medlemsföretagen är att erbjuda säkra produkter så konsumenterna ska känna sig trygga med sina kosttillskott.

Svensk Egenvård strävar också efter att marknadsföringen för kosttillskott går att lita på. Svensk Egenvård håller ett öga på branschens marknadsföring och har ett nära samarbete med Konsumentverket, Läkemedelsverket och Livsmedelsverket. VitaeLab följer Svensk Egenvårds riktlinjer för branschen vilket gör att du alltid kan känna dig trygg med våra produkter.

Källa: www.svenskegenvård.se

NYHET! VitaePro har blivit ännu bättre!

NYHET! VitaePro har blivit ännu bättre!

VitaePro har blivit ännu bättre och är nu berikad med vitamin B12. Nya VitaePro Plus är fortfarande lika bra för muskler och brosk och hjälper dig leva ett aktivt liv. NYHET - VitaePro Plus har certifierats av Informed-Sport, vilket innebär att den är kvalitetssäkrad för idrottare. 

Introduktionserbjudande: Endast 174 kr för de första 2 mån!

NYHET! VitaePro har blivit ännu bättre!

VitaePro Plus - nu certifierat av Informed-Sport!
Introduktionserbjudande:
Halva priset - 174 kr första 2 mån! 

kr 348,00 kr 174,00

VitaePro Plus innehåller ingredienser med EU-godkända hälsopåståenden:

1) MUSKLER

  • VitaePro Plus innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

2) BROSK

  • VitaePro Plus innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

3) IMMUNSYSTEM

VitaePro Plus innehåller selen samt vitamin C, D och B12 som bidrar till immunsystemets normala funktion. 

4) HJÄRTA

  • VitaePro Plus innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion.*

5) MINSKAR TRÖTTHET

VitaePro innehåller Vitamin C och B12 som bidrar till att minska trötthet och utmattning

6) SKYDDAR CELLERNA

  • VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

*Vid intag av 250 mg EPA och DHA per dag (2 kapslar/dag).