VL_LP_banner_lotteri_1200x600_SE.jpg

20 år med fokus på hälsa!

2022 har VitaePro funnits på marknaden i 20 år och för att fira detta så bjuder vi in alla våra kunder till vårt stora jubileumslotteri!

VitaePro firar 20 år med fokus på hälsa!

VitaePro har funnits på marknaden i hela 20 år och har genom åren hjälpt hundratusentals Nordbor att ta hand om sin hälsa. Många har valt VitaePro som en lösning för sina muskler och leder. Nu önskar vi ge tillbaka något till våra kunder och startar därför jubileumsfirandet med ett stort lotteri under första kvartalet.

För att delta i lotteriet, och ha en chans att vinna någon av dessa fina priser, behöver du endast vara kund hos VitaeLab på dragningsdatumet. Dragningen äger rum 1 april 2022 och alla kunder med ett aktivt abonnemang är med i utlottningen. Enklare kan det knappast bli!

Vill du också ta chansen att vinna i lotteriet? Bli VitaePro-kund redan idag!

Alla aktiva kunder har möjligheten att vinna fina priser – vi lottar ut 10 elcyklar, 20 aktivitetsklockor och hela 100 ryggsäckar.

Här kan du läsa mer om jubileumsfirandet och lotteriet.


VITAEPRO INNEHÅLLER INGREDIENSER MED POSITIV EFFEKT PÅ FLERA FUNKTIONER I KROPPEN:

 

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.


MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.


HJÄRTA: VitaePro innehåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).


BLODCIRKULATION: VitaePro innehåller olivolja-polyfenoler som bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 5 mg hydroxityrosol, motsvarande 20 g olivolja.


MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.


SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.