VL_ALL_1200x600_Treningstips_til_deg_over_50_Blossom_Tainton_VitaePro_VitaeLab.jpg

Artisten och hälsoprofilen Blossom Tainton Lindquist blev under 2018 ambassadör för VitaePro.

För de flesta svenskar är Blossom Tainton kanske mest känd som en av tre medlemmar i den kända musikgruppen Afro-Dite, som bland annat vann Melodifestivalen 2002. Men det är kanske inte alla som känner til att hon också är en respekterad hälsoprofil och har arbetat med träning och coachning i över 20 år.

Valet föll naturligt på VitaePro

För Blossom är träning och kost inte bara ett stort intresse utan även något som hon har gjort en karriär inom. Att valet föll på VitaePro kändes naturligt då företaget vision ”att hjälpa människor till en bättre vardag” stämmer väl överens med hennes egna värderingar och drivkraft som hälsocoach.

– En sund kost är lika viktigt som att hitta balansen mellan aktivitet och vila, annars orkar man inte hålla igång i längden.

Lever ett aktivt liv

Blossom, som passerade femtio för flera år sedan, tycker att man skall ha respekt för sin ålder, men menar att bli äldre inte innebär att man behöver bli mindre aktiv. Tvärtom är det ännu viktigare än tidigare att hålla igång och ta hand om kroppen. Det är där VitaePro kommer in i bilden, jag tycker att det är ett utmärkt komplement till kosten, med ingredienser som är bra för kroppen och mig som vill fortsätta vara aktiv, säger Blossom.

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet

Nu endast 169,00 338,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.