VL_ALL_1200x800_Ruth_Engelstad_baker_med_barnebarn_Vitaelab.jpg

Ruth Engelstad

För Ruth Engelstad är den mest värdefulla tiden den hon får tillsammans med sina barnbarn. Då vill hon känna sig obehindrad att kunna leka med och umgås med dem så mycket som hon vill.

Ruth Engelstad har arbetat länge som undersköterska, ett arbete som innebär många tunga lyft, mycket spring varje dag och inte sällan obekväma arbetsställningar.

Kom över VitaePro

– Jag såg en annons för VitaePro och tänkte att jag kunde prova produkten ett tag för att se om tillskottet passade min kost och livsstil. Jag har ätit VitaePro i många år nu som mitt dagliga kosttillskott och är väldigt nöjd, så det kommer jag fortsätta med i många år till!

Aktiv och i rörelse

– Det är viktigt för mig att kunna leva ett aktivt liv, jag tycker om att ständigt vara i rörelse. – På min fritid träffar jag gärna och umgås med mina barnbarn. Då är det viktigt för mig att känna att jag har ork, det kan vara ganska livat! Därför håller jag igång och tar hand om min kropp. 

 

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet

Nu endast 169,00 338,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.