Ewa Dufva

Eva Dufva är en aktiv pensionär med många fritidsintressen, dans ligger henne extra varmt om hjärtat.

Läs mer

Håkan Lindström

Håkan är en aktiv familjefar som gärna håller igång, nu tränar han inför sitt tredje triathlon!

Läs mer

Jan Bergström

Jan Bergström är en pensionerad brandman som har många järn i elden. Han umgås flitigt med sin stora familj, har många fritidsintressen och engaerar sig i föreningslivet.

Läs mer

Hanna-Maria Seppälä

Hanna-Maria tar VitaePro och är väldigt nöjd!

Läs mer

Helena Wihlborg

Helena Wihlborg bor i Olofström och arbetar som fritidskonsulent. Hon lever ett aktivt liv och tycker att det är viktigt att ha kvar energi till sina intressen även efter långa arbetsdagar.

Läs mer

Inger Lagerström

Kroppen håller för det jag vill göra!

Läs mer

Krister Djupmark

Krister har haft yrken som krävt mycket stillasittande och obekväma arbetsställningar, därför har det alltid varit viktigt för honom att hålla sig i bra form.

Läs mer

Torstein Sörensen

Torstein Sörensen jobbar inom industrin, ett fysiskt tungt arbete.

Läs mer

Ambassadörer

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet. Alla kunder är just nu med i lotteri av presentkort av mat.

Nu endast 169,00 338,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.