Använd bonuspoäng

Använd bonuspoäng

Hos VitaeLab får du bonuspoäng på alla dina köp. På denna sida finner du en översikt över de bonusprodukter som du kan välja att använda dina bonuspoäng på.

Redan när du har samlat 5000 poäng (motsvarar t.ex. 2 leveranser av VitaePro Plus) kan du börja benyttja erbjudandena i bonusprogrammet. Ditt bonussaldo finner du på varje faktura.

Du kan välja att lösa in dina bonuspoäng för att prova något av våra kosttillskott gratis eller ta ut en gratis produkt. Du kan också använda bonuspoängen för att få köpa någon av våra utvalda kvalitetsprodukter till ett starkt rabatterat pris.

Prova kosttillskott gratis

Du kan även välja att använda dina bonuspoäng till att prova något av våra utvalda kosttillskott gratis. Vi har även ett urval av fina gratisprodukter du kan välja bland.  

Få rabatt på utvalda kvalitetsprodukter

Vi önskar erbjuda våra kunder bonusprodukter som håller hög kvalitet och som de har användning för. Därför har vi valt ut ett antal kvalitetsprodukter som du får möjlighet att köpa till starkt rabatterade priser när du löser in dina bonuspoäng. För att få dessa betalar du förutom en summa bonuspoäng, även ett litet kronobelopp.

Nedan finner du en översikt över de produkter och kosttillskott du kan använda dina bonuspoäng till just nu.Urvalet av produkter uppdateras kontinuerligt och kan variera beroende på säsong. För att beställa en produkt kontaktar du kundservice på telefon eller e-post. Ange vilken produkt du önskar beställa samt vilken storlek/färg du önskar.

Klicka på bilderna för att läsa mer om de olika produkterna. 

OmegaPro® 25 dagar

Cal-Mag™ 7 veckor

MultiPro® 25 dagar

SterK2™ 7 veckor

Active Q10™ 7 veckor

ImmunoPlus™ 60 dagar

ArtroTherm värmebalsam

Träningsgummiband

NBG®24:7™ Nordic Moisturiser ansiktskräm

Bonusprodukterna kommer i posten

Om du väljer att använda dina bonuspoäng på något av våra kosttillskott eller en annan gratisprodukt, skickas dessa tillsammans med din ordinarie leverans och kostar därmed inte något extra i porto. Om produkten inte får plats i postasken, sänds den i separat leverans, men är givetvis också fraktfri. Ge besked till kundservice om du inte vill vänta till din nästa ordinarie leverans, utan önskar få din bonusprodukt hemskickad med detsamma. Då tillkommer en portokostnad på 39 kr.

Bonusprodukterna som har ett kombinerat kronobelopp och bonuspoäng sänds i separata leveranser. Faktura för kronobeloppet sänds tillsammans med produkten. Porto är gratis för dessa produkter.

Har du beställt en produkt som ej får plats i din postlåda, kan denna behöva hämtas ut på närmaste postkontor.

Bonusprodukter levereras endast till adresser inom Sverige.

Se dina poäng

Ditt intjänade bonussaldo finner du på din faktura. Du kan även när som helst kontakta kundservice, så hjälper de dig gärna med information och beställning av bonusprodukter. Här kan du se hur många bonuspoäng du tjänar när du köper olika kosttillskott.

Byte, reklamation eller retur av bonusprodukter

Vänligen kontakta kundservice om du önskar returnera, byta eller reklamera en bonusprodukt.

Vid retur eller byte av produkter betalar kunden returporto. Vid reklamation av produkter står VitaeLab för returporto.

Prova NYA VitaePro - ännu mer effektiv för leder!

Prova NYA VitaePro - ännu mer effektiv för leder!

VitaePro har förnyats och innehåller ingredienser med effekt på flera funktioner i kroppen, bland annat muskler och leder. Nu innehåller VitaePro även Boswellia serrata som gör kosttillskottet ännu mer effektivt för lederna.

Introduktionserbjudande: Endast 159 kr för första paketet + Collagen Forte som gåva!

Prova NYA VitaePro - ännu mer effektiv för leder!

VitaePro - nu ännu bättre för leder!
Introduktionserbjudande:

  1. Halva priset - 159 kr första 50 dagarna! 
kr 318,00 kr 159,00

VitaePro innehåller ingredienser med effekt på:

1) LEDER

  • VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.

2) MUSKLER

  • VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

3) MINSKAD TRÖTTHET

  • VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

4) IMMUNSYSTEM

  • VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.

5) HJÄRTA

  • VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).

6) SKYDDAR CELLERNA

  • VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.