Kundfördelar

Som kund hos VitaeLab har du många fördelar, att handla hos oss är både enkelt, tryggt och smidigt. Dessutom erbjuder vi ett attraktivt bonusprogram. Ta reda på mer om våra kundfördelar här nedan.

VitaeLabs mål är att hjälpa människor till en bättre hälsa. 

För att du ska få chansen att prova våra tillskott ger vi alla nya kunder ett fördelaktigt introduktionserbjudande. Första försändelsen till halva priset, oavsett produkt.

Garanterat låga priser och hög kvalitet

Våra kosttillskott kan endast köpas direkt från oss - det finns därför inga dyra mellanhänder vilket gör att vi kan erbjuda dig produkter av högsta kvalitet till rimliga priser. Vi garanterar alltid produkter av högsta kvalitet.

Handla online och få din leverans direkt hem i brevlådan!

Att shoppa med oss ​​är enkelt, säkert och smidigt. Dina produkter kommer direkt hem till din brevlåda inom två veckor efter att vi mottagit din beställning. Leveransen innehåller en daglig dos för sex till åtta veckor beroende på vilken produkt du valt. Vi skickar våra leveranser som brev med posten till din hemadress och paketet är tillräckligt smalt för att passa i de flesta brevlådor. Enkelt och bekvämt!

Kvalitetsprodukter till lägre pris

Eftersom vi inte säljer våra produkter i butik har vi färre mellanhänder kan vi hålla ett lägre pris och ge en bättre service till våra kunder. Vi ser till att din försändelse kommer direkt hem i brevlådan enligt överenskommen tid. Du kan ändra, hoppa över eller pausa dina försändelser när du själv önskar. Kontakta kundtjänst så kommer de att skräddarsy leveranserna efter dina önskemål. 

Bonusprogram

Som kund hos VitaeLab är du automatiskt med i vårt bonusprogram vilket betyder att du får bonuspoäng varje gång du köper ett kosttillskott av oss. Dessa poäng kan du sedan använda för att beställa produkter i vårt bonusprogram, du får även bonuspoäng när du värvar vänner eller familj. Det ska löna sig att vara kund hos oss! Här kan du läsa mer om vårt bonusprogram.

Ett tryggt köp

Vi är måna om din köptrygghet och vill att du ska vara nöjd med oss. Vi försöker tillvarata din köptrygghet i alla led.

Abonnemang utan förpliktelser

Ditt abonnemang är helt utan förpliktelser och du kan när som helst flytta fram din nästa leverans, hoppa över en, ändra eller säga upp abonnemanget.

Trygg e-handel

VitaeLab AB är certifierad av Trygg e-handel, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. 

Trygg betalning

Du behöver inte betala i förskott eller lämna ut ditt kontonummer. Vi sänder faktura med din leverans och du har 14 dagar på dig att betala i lugn och ro.

Personuppgifter behandlas konfidentiellt

Vi behandlar dina personuppgifter konfidentiellt, och säljer dem inte vidare. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt från den dag du tar emot varorna, i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen.

Ny kund?

VitaeLab säljer kosttillskott direkt till privatpersoner. Utan dyra mellanhänder kan vi hålla ett lägre pris och erbjuda en bättre service till dig som kund. Din leverans kommer direkt hem till din brevlåda enligt produktens leveransfrekvens. Du förbinder dig inte till någonting och kan ta en paus från din leverans när du vill.

Kundservice

VitaeLabs kundservice är skicklig och har lång erfarenhet av våra kosttillskott. Kundservice svarar gärna på dina frågor och kan informera dig om hur kosttillskotten fungerar för dig och din situation. Du når kundservice alla vardagar mellan 08.30-16.30 på telefon: 0771-21 07 00 eller via kontaktformuläret.

Vårt mål är att du ska vara nöjd med oss ​​och våra produkter. Kontakta oss gärna vid både ris och ros. Välkommen som kund på VitaeLab!