VL_bw_img_2020_1200x600.jpg

Frågor och svar

Här hittar du frågor och svar om leveranser från VitaeLab. VitaeLab erbjuder en bekväm leveransservice som är flexibel, säker och kostnadseffektiv. Här hittar du vanliga frågor och svar.

VitaeLab har tusentals nöjda kunder som använder kosttillskott regelbundet. Här kan du läsa mer om VitaeLabs leveransservice.

Hur fungerar det att abonnera?

Att handla hos VitaeLab AB ska vara enkelt, tryggt och smidigt! Du väljer själv vilka kosttillskott du vill abonnera på och din beställning kommer direkt hem i brevlådan inom två veckor efter att vi har mottagit din beställning. Försändelsen innehåller kapslar för 44 dagar, kundmagasin, information och faktura. Sex eller sju veckor senare kommer nästa försändelse hem till dig.

Kan jag pausa eller stoppa abonnemanget?

Du kan självklart pausa abonnemanget när du vill, eller avsluta det. Slå en signal till kundservice så ordnar vi det. Eller sänd ett mejl till info@vitaelab.se med ditt ärende samt kundnummer, namn och adress.

Finns det någon uppsägningstid eller bindningstid?

Nej, ditt abonnemang på kosttillskott är helt flexibelt. Du kan pausa, stoppa eller göra uppehåll i abonnemanget när du vill. Med tanke på Postens leveranstid är det dock viktigt att säga till senast en vecka innan nästa paket är tänkt att anlända till dig.

Kan jag beställa för flera månader samtidigt?

Javisst. Beställer du för flera månader på en gång sparar du in på dina portokostnader. Ring kundservice så ordnar vi så att nästa försändelse innehåller den period du önskar. Du kan välja mellan leverans varannan månad, var sjätte månad och en gång per år. Väljer du leveransperioden "ett år" levererar vi askar för ett helt år till dig och ett år senare får du ytterligare ett års dagsdoser med posten.

Kan jag beställa för flera personer samtidigt?

Javisst. Hela familjen kan ha fördelar av att använda kosttillskott. Beställer du till flera personer i samma leverans minskar du också dina portokostnader, eftersom vi då kan sampacka produkterna. Ring eller mejla kundservice så ändrar vi till önskat antal askar från nästa leverans. Beställer du på webben för flera personer i hushållet, så ange gärna antalet personer i kommentarfältet.

Har jag rätt att returnera varor?

Du har köptrygghet när du handlar hos oss. Du skyddas av Distans- och hemförsäljningslagen och har 14 dagars ångerrätt från den dag du mottar varan. Ångerrätten innebär att kunden har rätt att ångra köpet för oanvänd produkt, genom att kontakta kundservice eller skicka in en ångerrättsblankett till oss. Blanketten hittar du på baksidan av välkomstbrevet. Vid eventuell retur står kunden för returportot.

Hur mycket innehåller en produktask?

En försändelse med VitaePro innehåller en ask med 44 kapslar, vilket täcker det rekommenderade dagsbehovet för en person i sex (6) veckor. Dosering: 1-2 kapslar om dagen.

En försändelse med Collagen Duo innehåller en ask med totalt 44 kapslar. Dosering: 1 kapsel per dag.

En försändelse med OmegaPro innehåller en ask med totalt 88 kapslar. Dosering: 2 kapslar per dag.

En försändelse med MultiPro innehåller två askar med totalt 88 kapslar, vilket täcker det rekommenderade dagsbehovet för en person i sex (6) veckor. Dosering: 2 kapslar om dagen.

En försändelse med Cal-Mag innehåller en ask med 88 tabletter, vilket täcker det rekommenderade dagsbehovet för en person i sex (6) veckor. Dosering: 2 tabletter om dagen.

När får jag mina varor?

Din beställning kommer hem i brevlådan inom två veckor efter att vi har mottagit din beställning, och innehåller dagsdoser för 44 dagar. Försändelsen sänds som brev till din hemadress, och är smal nog att passa i din brevlåda och i de allra flesta brevinkast. Faktura ligger med i försändelsen. Därefter mottar du en försändelse varannan månad.

Hur betalar jag?

Du behöver inte betala i förskott. Faktura sänds med din leverans och du har 25 dagar (från fakturadatum) på dig att betala i lugn och ro. Lägg märke till att vi aldrig ber dig om känslig information som konto- eller kreditinformation, eftersom vi använder faktura.
Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse och då tillkommer en avgift. Om vi därefter blir tvungna att överlåta fordran till vårt inkassoföretag tillkommer deras kostnader. Förfallodatum på fakturan baseras på ditt abonnemang och kan löpa ut vilket datum som helst i månaden. 

Tillkommer det några kostnader?

En porto- och expeditionsavgift tillkommer med 49 kronor per försändelse. Är ni flera i samma hushåll som prenumererar, sampackar vi produkterna (så långt det är möjligt) och ni betalar fortfarande bara en portoavgift för beställningen. Detsamma gäller om du beställer för flera månader samtidigt.

Har ni någon åldersgräns för att handla hos er?

Du måste vara 18 år för att kunna beställa via webben.

Hur hanterar ni min adress och andra personuppgifter?

Vi värnar om våra kunders personliga integritet och ansvarar för att all personuppgiftsbehandling sker i enlighet med gällande lagstiftning. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet.

Nu endast 179,00 358,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.