VL_vitaelab_etutuotteet_1200x600_FI.jpg

Bonusprogram

Alla kunder hos VitaeLab är med i vårt bonusprogram. Varje köp ger bonuspoäng som kan användas för att beställa produkter i vårt bonusprogram. Du får också bonuspoäng när du värvar vänner eller familj. Det ska löna sig att vara kund hos oss!

Samla bonuspoäng

Samla bonuspoäng i VitaeLabs bonusprogram. Du som abonnerar på våra kosttillskott blir automatiskt medlem i vårt bonusprogram och får poäng varje gång du får kosttillskott från oss hem i brevlådan. Du får också bonuspoäng när du värvar vänner och familj. 

Här kan du se hur många poäng du får per försändelse/värvning:

Kosttillskott/Aktivitet Poängsumma 
VitaePro 2 500
OmegaPro 2 500
MultiPro 1 500
Cal-Mag 1 500
Active Q10 2 500
Vitamin K2 2 500
ImmunoPlus 2 750
Collagen Duo 2 500
Värva en vän 5 000

Fördelar

 • Halva priset - full poäng. VitaeLab har ett fantastiskt erbjudande. När du beställer ett kosttillskott för första gången får du halva priset på det första paketet. I vårt bonusprogram får du full poäng också på detta paket.
 • Att rekrytera en vän ger poäng. När du rekryterar en vän, kollega eller familjemedlem kommer vi att ge dig 5000 poäng som tack.
 • Ett exempel; om du har abonnemang på VitaePro och VitoMaris uppnår du totalt 30 000 poäng på ett år.
 • Presentkort. Om du skickar in ett presentkort där du får en gratis produkt får du inte poäng för detta. Naturligtvis får du poäng för kommande vanliga leverans.

Använd bonuspoäng

Här kan du se en översikt över de bonusprodukter som du kan välja att använda dina bonuspoäng på. Hos VitaeLab får du bonuspoäng på alla dina köp. 

Redan när du har samlat 5000 poäng (motsvarar t.ex. 2 leveranser av VitaePro) kan du börja nyttja erbjudandena i bonusprogrammet. Ditt bonussaldo finner du på varje faktura.

Du kan välja att lösa in dina bonuspoäng för att prova något av våra kosttillskott gratis eller ta ut en gratis produkt från vårt övriga produktsortiment.

För att beställa en produkt kontaktar du kundservice på telefon 0771-21 07 00 eller e-post: info@vitaelab.se

Medlemskap

Som abonnemangskund hos VitaeLab går du automatiskt med i vår medlemsklubb. Du får bonuspoäng på dina köp som du kan använda på ett urval av kosttillskott och andra produkter. Medlemskapet är personligt och kan inte användas av någon annan än dig som medlem. Om du inte vill gå med i medlemsklubben kan du kontakta kundtjänst via telefon eller e-post och avsluta medlemskapet.

Välj mellan olika kosttillskott och kvalitetsprodukter

Du kan använda dina bonuspoäng för att prova några av våra kosttillskott gratis.

Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder bonusprodukter som de behöver och som håller hög kvalitet. Urvalet av produkter uppdateras kontinuerligt och kan variera beroende på säsong. Nedan hittar du en översikt över de bonusprodukter vi erbjuder just nu.

Klicka på bilderna för att läsa mer om de olika produkterna.

Använd bonuspoäng
 • CAL-MAG™

  ANVÄND 10 000 POÄNG
  CAL-MAG™

  ANVÄND 10 000 POÄNG

  ANVÄND 10 000 BONUSPOÄNG OCH FÅ 1 PAKET CAL-MAG™ VÄRDE 149 KR.

  1 paket innehållerr 100 tabletter motsvarande 7 veckors förbrukning vid rekommenderat dagligt intag (2 tabletter) 

  Bra för skelettet 

  Ett starkt skelett är viktigt för att kunna leva ett aktivt liv och ha en god kroppshållning genom hela livet. Mineralerna kalcium och magnesium är viktiga byggstenar i skelettet. D-vitamin är nödvändigt för att kroppen ska kunna absorbera kalcium, och använda det som byggstenar i skelettet.

  Skelettet förnyas genom hela livet, och därför är det viktigt att regelbundet tillföra kroppen kalcium för att bibehålla ett starkt skelett. Skelettet förnyas i olika tempo, beroende på ålder. En stark benmassa i ung ålder är en bra utgångspunkt för ett sunt skelett även senare i livet.

  Bra för muskelfunktionen

  Magnesium och vitamin D bidrar till att bibeålla en normal muskelfunktion. Magnesium är nödvändigt bland annat för att få musklerna att dra sig samman.

  Näringsinnehåll för två tabletter

  Näringsinnehåll Mängd  Procent av referensintag
  Kalcium 400 mg 50 % *
  Magnesium 187,5 mg 50 % *
  D3-vitamin 5 µg 100 % *

   

 • OmegaPro®

  Använd 10 000 poäng
  OmegaPro®

  OmegaPro innehåller omega 3 med en hög andel DHA-fettsyror.

  ANVÄND 10 000 POÄNG OCH FÅ 1 PAKET OMEGAPRO® VÄRDE 129 KR. 

  1 paket innehåller 50 kapslar. Rekommenderad dagsdos (2 kapslar).

  Omega 3

  Omega 3-källan i OmegaPro® är Friend of the Sea certifierad, vilket garanterar säkra och hållbara fiskemetoder som skyddar ekosystemet.

  De essentiella fettsyrorna DHA och EPA bidrar till att bevara en normal hjärtfunktion*. DHA bidrar även till att bibehålla en normal hjärnfunktion* och normal syn.

  *Dokumenterad effekt på synen, hjärnan och hjärtats normala funktion vid 250 mg DHA per dygn.

  Vitamin K2

  Vitamin K2 är gynnsamt för skelettet eftersom vitaminen bidrar till att bevara en normal benbygnad.

  Vitamin D

  Vitamin D bidrar till att bibehålla ett normalt skelett och ett normalt kalciumupptag.


  Näringsinnehåll per 2 kapsler (rekommenderad dagsdos):

  Näringsinnehåll Mängd Procent av referensintag
  Omega 3-fettsyror** totalt (som triglyserider) 648 mg  
  Varav DHA 432 mg  
  Varav EPA 168 mg  
  Vitamin K2 45 µg 60 %*
  Vitamin D3 5 µg 100 %*
  Vitamin E 12 mg α-TE  100 %*
 • Vitamin K2

  Använd 15000 poäng
  Vitamin K2

  Vitamin K2 och vitamin D bidrar till att bibehålla ett normalt skelett.

  ANVÄND 15 000 POÄNG OCH FÅ ETT PAKET VITAMIN K2 VÄRDE 216 KR.

  1 paket innehåller 50 kapslar, motsvarande 7 veckors förbrukning av rekommenderad dagsdos (1 kapsel/dag).

  Vitamin K2 med vitamin K2 och vitamin D

  Vitamin K2 och vitamin D bidrar till att bibehålla ett normalt skelett. Vitamin D bidrar till normalt upptag av kalcium och normal kalciumnivå i blodet. Vitamin D bidrar också till att bibehålla normal muskelfunktion. Dessutom bidrar vitamin D till att bibehålla normala tänder och till immunsystemets normala funktion.

  En stark benbyggning är bland det viktigaste för att att bibehlla en god kroppshållning. Skelettet består i huvudsak av kalium och är en levande benväv, som bryts ned och byggs upp i en kontinuerlig process.

  Forskning visar att vitamin K2 är ett nyckelvitamin för att kalcium ska ha effekt i kroppen.

  Med åldern går uppbyggningen av benmassan långsammare och benmassan förloras gradvis. För kvinnor i övergångsåldern avtar kroppens produktion av östrogen, som beskyddar skelettet mot avkalkning.

  Hur fungerar vitamin K2?

  Vitamin K2 aktiverar ett protein i skelettet som heter osteokalcin. När osteokalcinet blir aktiverat, binder det kalcium till benmassan och bevarar skelettet. För att bevara benbyggningn, är det viktigt att tillföra kroppen vitamin K2 i tillägg till kalcium.

  Näringsinnehåll Mängd Procent av referenintag
  Vitamin K2 45 µg 60 % 
  Vitamin D 5 µg 100 % 

   

 • Active Q10™

  Använd 20 000 poäng
  Active Q10™

  Active Q10™ är ett kosttillskott som innehåller Q10, samt vitamin C.

   

  ANVÄND 20 000 BONUSPOÄNG OCH FÅ 1 PAKET ACTIVE Q10 VÄRDE 259 KR.

  1 paket innehåller 50 kapslar, motsvarande 7 veckors förbrukning av rekommenderad dagsdos (1-2 kapslar per dag).

  Q10

  Forskning visar att kroppens egen förmåga att producera Q10 reduceras efter 30-årsalderen och Q10 omformas därmed inte längre lika effektivt i vår kropp.

  Vitamin C

  Vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning.Vitamin C bidrar dessutom till normal energiomsättning, samt bidrar till immunsystemet och nervsystemets normala funktion. Utöver detta bidrar vitamin C till en normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion.

  Näringsinnehåll 1 kapsel  Procent av referensintag
  Ubiquinon (coenzym Q10) 100 mg -          
  Vitamin C 80 mg 100 % 
 • MultiPro®

  ANVÄND 7 500 POÄNG
  MultiPro®

  ANVÄND 7 500 POÄNG

  ANVÄND 7 500 BONUSPOÄNG OCH FÅ 1 PAKET MultiPro® VÄRDE 69 KR.

  Ett paket MultiPro® innehåller 50 kapslar som motsvarar 25 dagars förbrukning. Rekommenderad daglig dos är 2 kapslar. 

  Viktiga vitaminer och mineraler

  MultiPro innehåller alla de viktiga B-vitaminerna, samt C-och D-vitamin. Mineraler utgör bara en liten del av kroppen, men är viktiga för många av kroppens funktioner. MultiPro innehåller mineralerna krom, zink, selen, koppar och jod.

  Bra för hud, hår och naglar

  Biotin, niacin, riboflavin, zink, och jod i MultiPro bidrar till att bevara en normal hud. Biotin, selen och zink bidrar till att bevara normalt hår. Mineralerna selen och zink är mineralämnen som vi måste få via maten eftersom kroppen inte kan producera dem på egen hand. Zink finns i alla cellerna i kroppen, men en högre halt finns i håret och naglarna. Tillsammans med andra ämnen påverkar zink bland annat hårväxt och nagelväxt.

  Nervsystemet och psykologisk funktion

  MultiPro innehåller flera viktiga vitaminer och mineraler som är bra för kroppens nervsystem och vår psykologiska funktion. B-vitaminerna B1, B2, B6, B7 och B12, samt mineralerna jod och koppar bidrar till nervsystemets normala funktion. B-vitaminerna B1, B2, B6, B7, B9 och B12 samt C-vitamin bidrar till normal psykologisk funktion som minne och inlärningsförmåga.

  Immunsystem och energi

  När du tar MultiPro® får du i dig vitaminer och mineraler som är bra för immunsystemet. Dessutom får du i dig vitaminer och mineraler som bidrar till att reducera trötthet och bevara en normal energiomsättning.

  Vitaminerna C och D, samt mineralerna koppar och selen bidrar till immunsystemets normala funktion. B-vitaminerna B3, B5, B6, B9 och B12 samt C-vitamin bidrar till att reducera trötthet. Krom och B-vitaminerna Tiamin (B1), Riboflavin (B2), Niacin (B3), Pantotensyra (B5), B6, Biotin (B7) och B12 bidrar till normal energiomsättning.

  Näringsinnehåll Mängd för 2 kapslar  Procent av referensintag
   Tiamin (B1)  1,1 mg  100 % *
   Riboflavin (B2)  1,4 mg  100 % *
   Niacin (B3)  16 mg NE  100 % *
   Pantotensyra (B5)  6 mg  100 % *
   Vitamin B6  1,4 mg  100 % *
   Biotin B7  50 µg  100 % *
   Folat B9  200 µg  100 % *
   Vitamin B12  2,5 µg  100 % *
   Vitamin C  80 mg  100 % *
   Vitamin D  5 µg  100 % *
   Krom  40 µg  100 % *
   Zink  10 mg  100 % *
   Selen  55 µg  100 % *
   Koppar  1 mg  100 % *
   Jod  150 µg  100 % *
 • Fuktgivande hudkräm NBG®24:7™ Nordic Moisturiser

  Använd 17 500 poäng
  Fuktgivande hudkräm NBG®24:7™ Nordic Moisturiser

  Fuktgivande hudkräm med NBG®, aloe vera och sheasmör!

  VINTERHUD? ANVÄND 17 500 POÄNG OCH FÅ FUKTGIVANDE HUDKRÄM MED NBG®, ALOE VERA OCH SHEASMÖR TILL ETT VÄRDE AV 199 KR.

  Ansiktskrämen NBG®24:7™ Nordic Moisturiser är en hudvårdsprodukt baserad på det verksamma ämnet Norsk betaglukan (NBG®), som utvecklats av norska forskare (50 ml).

  Huden är kroppens barriär mot omgivningen och måste stå emot mycket. Det varierade nordiska klimatet kan dränera huden på fukt och göra så den känns stram och torr. Hudvårdskrämen NBG®24: 7 ™ Nordic Moisturiser med aloe vera och sheasmör skyddar din hud mot yttre påfrestningar, ger fukt och vård som verkar i djupet. Krämen förhindrar uttorkning och vårdar väderutsatt hud så den känns mjukt och slät. Antioxidanten vitamin E skyddar din hud mot fria radikaler.

  Hudkrämen innehåller endast noggrant utvalda och skonsamma ingredienser. Krämen är allergivänlig och passar alla hudtyper. Innehåller inte parfym, mineraloljor, parabener eller silikoner. Krämen är lämplig för hela familjen och är dermatologisk testad, även på känslig hud. NBG®24: 7 ™ Nordic Moisturiser är speciellt fördelaktig för torr hud eller perioder när huden upplever extra torr. Används morgon och kväll eller när huden känns torr, särskilt på vintern.

 • ArtroTherm - ett effektivt och djupverkande värmebalsam

  Använd 15 000 poäng
  ArtroTherm - ett effektivt och djupverkande värmebalsam

  ArtroTherm har en behaglig och värmande effekt på stela och ömma muskler.

  ANVÄND 15 000 POÄNG OCH FÅ ARTROTHERM VÄRMEBALSAM, 100 ML, VÄRDE 149 KR.

  ArtroTherm är ett effektivt värmebalsam som verkar på djupet och ger en behaglig effekt på stela och trötta muskler. Balsamet har en mjuk och behaglig konsistens som snabbt absorberas av huden, utan att kladda eller fläcka av sig. ArtroTherm har en fräsch doft av eukalyptus och mentol.

  ArtroTherm kommer i en praktisk tub på 100 ml, som är lätt att ha med i väskan till vardags, träning eller på resan. Storleken är även godkänd att ta med i handbagaget på flyget.

  Effekt och användning

  Applicera ett tunt lager med ArtroTherm på önskat område och massera in i huden. Balsamet börjar verka omedelbart och inom bara några minuter kan du uppleva effekten. ArtroTherm verkar först kylande, därefter uppstår en värmande känsla. (OBS. Upplevelsen av värme/kyla kan skilja sig mellan person till person.) Behandlingen kan upprepas tills dess att önskat resultat har uppnåtts.

  ArtroTherm lämpar sig väl till massage. ArtroTherm kan användas på områden som är stela och ömma, men undvik kontakt med ögon och slemhinnor.

  ArtroTherm lämpar sig till vuxna, men rekommenderas inte till barn.

 • Träningsgummiband - för träning hemma, på kontoret eller resa

  Använd 5000 poäng
  Träningsgummiband - för träning hemma, på kontoret eller resa

  Träningsgummibandet är ditt gym i hemmet eller på resa och gör att du enkelt kan träna var och när som helst.

  ANVÄND 5000 POÄNG OCH FÅ TRÄNINGSGUMMIBANDET

  Träningsgummibandet gör att du enkelt kan träna var du än befinner dig. Du kan träna i stort sett hela kroppen med hjälp av bandet och det tar knappt någon plats i väskan.

  När du beställer gummibandet får du även med instruktioner på ett träningsprogram, men du kan självfallet göra vilka övningar du vill.

 • MUNSKYDD

  ANVÄND 10 000 poäng
  MUNSKYDD

  Vi introducerar en ny produkt i bonusprogrammet, ett snyggt munskydd för flergångsbruk.

  Använd 10 000 bonuspoäng och få vårt snygga och populära munskydd. Värde 129 kr.

  - Bra passform. Täcker näsa, mun och ner över hakan.

  - 2 lager, yttertyg av 100% polyester (140 g/m2), innertyg av 100% bomull (140 g/m2)

  - Tvättas i 60 grader

  - Max 2 per kund, så långt lagret räcker.

  Detta munskydd kan skydda mot droppsmitta, och kan bidra till att skydda dig själv och personer i din omgivning.
  Desinficera efter upp till 4 timmars användning.

Här hittar du en översikt över villkoren för vårt bonusprogram.

Vi bryr oss om våra kunders integritet och ser till att all behandling av personuppgifter sker i enlighet med gällande lagstiftning. Läs mer här.

Beställ
 • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

 • Ingredienser för muskler och leder 
 • Även bra för hjärta och immunsystem
 • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet

Nu endast 154,00 308,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. BLODCIRKULATION: VitaePro innehåller olivolja-polyfenoler som bidrar tillo att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Gynnsam effekt uppnås vid ett dagligt intag av 5 mg hydroxityrosol, motsvarande 20 g olivolja. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller selen samt vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.