VL_vitaelab_etutuotteet_1200x600_FI.jpg

Bonusprogram

Alla kunder hos VitaeLab är med i vårt bonusprogram. Varje köp ger bonuspoäng som kan användas för att beställa produkter i vårt bonusprogram. Du får också bonuspoäng när du värvar vänner eller familj. Det ska löna sig att vara kund hos oss!

Samla bonuspoäng

Samla bonuspoäng i VitaeLabs bonusprogram. Du som abonnerar på våra kosttillskott blir automatiskt medlem i vårt bonusprogram och får poäng varje gång du får kosttillskott från oss hem i brevlådan. Du får också bonuspoäng när du värvar vänner och familj. 

Här kan du se hur många poäng du får per försändelse/värvning:

Kosttillskott/Aktivitet Poängsumma 
VitaePro 3 000
OmegaPro 2 500
MultiPro 1 500
Cal-Mag 1 500
Active Q10 2 500
Vitamin K2 2 500
ImmunoPlus 2 750
Collagen Duo 2 500
VITAMIN D 1 500
Vitamin C 2 000
Magnesium 2 000
Cranberry 2 500
Värva en vän 5 000

Fördelar

 • Halva priset - full poäng. VitaeLab har ett fantastiskt erbjudande. När du beställer ett kosttillskott för första gången får du halva priset på det första paketet. I vårt bonusprogram får du full poäng också på detta paket.
 • Att rekrytera en vän ger poäng. När du rekryterar en vän, kollega eller familjemedlem kommer vi att ge dig 5000 poäng som tack.
 • Ett exempel; om du har abonnemang på VitaePro och Cal-Mag uppnår du totalt 36 000 poäng på ett år (8 leveranser).
 • Presentkort. Om du skickar in ett presentkort där du får en gratis produkt får du inte poäng för detta. Naturligtvis får du poäng för kommande vanliga leverans.

Använd bonuspoäng

Här kan du se en översikt över de bonusprodukter som du kan välja att använda dina bonuspoäng på. Hos VitaeLab får du bonuspoäng på alla dina köp. 

Redan när du mottagit 2 leveranser av VitaePro har du samlat ihop hela 6000 poäng, och du kan börja nyttja erbjudandena i bonusprogrammet. Ditt bonussaldo finner du på varje faktura.

Du kan välja att lösa in dina bonuspoäng för att prova något av våra kosttillskott gratis eller ta ut en gratis produkt från vårt övriga produktsortiment.

För att beställa en produkt kontaktar du kundservice på telefon 0771-21 07 00 eller e-post: info@vitaelab.se

Medlemskap

Som abonnemangskund hos VitaeLab går du automatiskt med i vår medlemsklubb. Du får bonuspoäng på dina köp som du kan använda på ett urval av kosttillskott och andra produkter. Medlemskapet är personligt och kan inte användas av någon annan än dig som medlem. Om du inte vill gå med i medlemsklubben kan du kontakta kundtjänst via telefon eller e-post och avsluta medlemskapet.

Välj mellan olika kosttillskott och kvalitetsprodukter

Du kan använda dina bonuspoäng för att prova några av våra kosttillskott gratis.

Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder bonusprodukter som de behöver och som håller hög kvalitet. Urvalet av produkter uppdateras kontinuerligt och kan variera beroende på säsong. Nedan hittar du en översikt över de bonusprodukter vi erbjuder just nu.

Klicka på bilderna för att läsa mer om de olika produkterna.

Använd bonuspoäng
 • CAL-MAG™

  ANVÄND 10 000 POÄNG
  CAL-MAG™

  Cal-Mag innehåller kalcium, magnesium och vitamin D

  ANVÄND 10 000 BONUSPOÄNG OCH FÅ 1 PAKET CAL-MAG™ VÄRDE 129 KR.

  1 paket innehåller 88 tabletter motsvarande 6 veckors förbrukning vid rekommenderat dagligt intag (2 tabletter) 

  Bra för skelettet 

  Ett starkt skelett är viktigt för att kunna leva ett aktivt liv och ha en god kroppshållning genom hela livet. Mineralerna kalcium och magnesium är viktiga byggstenar i skelettet. D-vitamin är nödvändigt för att kroppen ska kunna absorbera kalcium, och använda det som byggstenar i skelettet.

  Skelettet förnyas genom hela livet, och därför är det viktigt att regelbundet tillföra kroppen kalcium för att bibehålla ett starkt skelett. Skelettet förnyas i olika tempo, beroende på ålder. En stark benmassa i ung ålder är en bra utgångspunkt för ett sunt skelett även senare i livet.

  Bra för muskelfunktionen

  Magnesium och vitamin D bidrar till att bibeålla en normal muskelfunktion. Magnesium är nödvändigt bland annat för att få musklerna att dra sig samman.

  Näringsinnehåll för två tabletter

  Näringsinnehåll Mängd  Procent av referensintag
  Kalcium 400 mg 50 %
  Magnesium 187,5 mg 50 %
  D3-vitamin 5 µg 100 %

   

 • OmegaPro®

  Använd 10 000 poäng
  OmegaPro®

  OmegaPro innehåller omega 3 med en hög andel DHA-fettsyror.

  ANVÄND 10 000 POÄNG OCH FÅ 1 PAKET OMEGAPRO® VÄRDE 129 KR. 

  1 paket innehåller 44 kapslar. Rekommenderad dagsdos (2 kapslar).

  Omega 3

  Omega 3-källan i OmegaPro® är Friend of the Sea certifierad, vilket garanterar säkra och hållbara fiskemetoder som skyddar ekosystemet.

  De essentiella fettsyrorna DHA och EPA bidrar till att bevara en normal hjärtfunktion*. DHA bidrar även till att bibehålla en normal hjärnfunktion* och normal syn.

  *Dokumenterad effekt på synen, hjärnan och hjärtats normala funktion vid 250 mg DHA per dygn.

  Vitamin D

  Vitamin D bidrar till att bibehålla ett normalt skelett och ett normalt kalciumupptag.


  Näringsinnehåll per 2 kapslar (rekommenderad dagsdos):

  Näringsinnehåll Mängd Procent av referensintag
  Omega 3-fettsyror** totalt (som triglyserider) 648 mg  
  Varav DHA 432 mg  
  Varav EPA 168 mg  
  Vitamin D3 5 µg 100 %
  Vitamin E 12 mg α-TE  100 %
 • Vitamin K2

  Använd 15000 poäng
  Vitamin K2

  Vitamin K2 och vitamin D bidrar till att bibehålla ett normalt skelett.

  ANVÄND 15 000 POÄNG OCH FÅ ETT PAKET VITAMIN K2 VÄRDE 199 KR.

  1 paket innehåller 44 kapslar, motsvarande 6 veckors förbrukning av rekommenderad dagsdos (1 kapsel/dag).

  Vitamin K2 med vitamin K2 och vitamin D

  Vitamin K2 och vitamin D bidrar till att bibehålla ett normalt skelett. Vitamin D bidrar till normalt upptag av kalcium och normal kalciumnivå i blodet. Vitamin D bidrar också till att bibehålla normal muskelfunktion. Dessutom bidrar vitamin D till att bibehålla normala tänder och till immunsystemets normala funktion.

  En stark benbyggning är bland det viktigaste för att att bibehlla en god kroppshållning. Skelettet består i huvudsak av kalium och är en levande benväv, som bryts ned och byggs upp i en kontinuerlig process.

  Forskning visar att vitamin K2 är ett nyckelvitamin för att kalcium ska ha effekt i kroppen.

  Med åldern går uppbyggningen av benmassan långsammare och benmassan förloras gradvis. För kvinnor i övergångsåldern avtar kroppens produktion av östrogen, som beskyddar skelettet mot avkalkning.

  Hur fungerar vitamin K2?

  Vitamin K2 aktiverar ett protein i skelettet som heter osteokalcin. När osteokalcinet blir aktiverat, binder det kalcium till benmassan och bevarar skelettet. För att bevara benbyggningn, är det viktigt att tillföra kroppen vitamin K2 i tillägg till kalcium.

  Näringsinnehåll Mängd Procent av referenintag
  Vitamin K2 45 µg 60 % 
  Vitamin D 5 µg 100 % 

   

 • Active Q10™

  Använd 20 000 poäng
  Active Q10™

  Active Q10™ är ett kosttillskott som innehåller Q10, samt vitamin C.

   

  ANVÄND 20 000 BONUSPOÄNG OCH FÅ 1 PAKET ACTIVE Q10 VÄRDE 239 KR.

  1 paket innehåller 44 kapslar, motsvarande 6 veckors förbrukning av rekommenderad dagsdos (1-2 kapslar per dag).

  Q10

  Forskning visar att kroppens egen förmåga att producera Q10 reduceras efter 30-årsalderen och Q10 omformas därmed inte längre lika effektivt i vår kropp.

  Vitamin C

  Vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning.Vitamin C bidrar dessutom till normal energiomsättning, samt bidrar till immunsystemet och nervsystemets normala funktion. Utöver detta bidrar vitamin C till en normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion.

  Näringsinnehåll 1 kapsel  Procent av referensintag
  Ubiquinon (coenzym Q10) 100 mg -          
  Vitamin C 80 mg 100 % 
 • MultiPro®

  ANVÄND 7 500 POÄNG
  MultiPro®

  MultiPro är ett multivitamintillskott med en mängd olika vitaminer och mineraler, samtliga med sin specifika nytta för kroppen.

  ANVÄND 7 500 BONUSPOÄNG OCH FÅ 1 PAKET MultiPro® VÄRDE 64 KR.

  Ett paket MultiPro® innehåller 44 kapslar som motsvarar 25 dagars förbrukning. Rekommenderad daglig dos är 2 kapslar. 

  Viktiga vitaminer och mineraler

  MultiPro innehåller alla de viktiga B-vitaminerna, samt C-och D-vitamin. Mineraler utgör bara en liten del av kroppen, men är viktiga för många av kroppens funktioner. MultiPro innehåller mineralerna krom, zink, selen, koppar och jod.

  Bra för hud, hår och naglar

  Biotin, niacin, riboflavin, zink, och jod i MultiPro bidrar till att bevara en normal hud. Biotin, selen och zink bidrar till att bevara normalt hår. Mineralerna selen och zink är mineralämnen som vi måste få via maten eftersom kroppen inte kan producera dem på egen hand. Zink finns i alla cellerna i kroppen, men en högre halt finns i håret och naglarna. Tillsammans med andra ämnen påverkar zink bland annat hårväxt och nagelväxt.

  Nervsystemet och psykologisk funktion

  MultiPro innehåller flera viktiga vitaminer och mineraler som är bra för kroppens nervsystem och vår psykologiska funktion. B-vitaminerna B1, B2, B6, B7 och B12, samt mineralerna jod och koppar bidrar till nervsystemets normala funktion. B-vitaminerna B1, B2, B6, B7, B9 och B12 samt C-vitamin bidrar till normal psykologisk funktion som minne och inlärningsförmåga.

  Immunsystem och energi

  När du tar MultiPro® får du i dig vitaminer och mineraler som är bra för immunsystemet. Dessutom får du i dig vitaminer och mineraler som bidrar till att reducera trötthet och bevara en normal energiomsättning.

  Vitaminerna C och D, samt mineralerna koppar och selen bidrar till immunsystemets normala funktion. B-vitaminerna B3, B5, B6, B9 och B12 samt C-vitamin bidrar till att reducera trötthet. Krom och B-vitaminerna Tiamin (B1), Riboflavin (B2), Niacin (B3), Pantotensyra (B5), B6, Biotin (B7) och B12 bidrar till normal energiomsättning.

  Näringsinnehåll Mängd för 2 kapslar  Procent av referensintag
   Tiamin (B1)  1,1 mg  100 % *
   Riboflavin (B2)  1,4 mg  100 % *
   Niacin (B3)  16 mg NE  100 % *
   Pantotensyra (B5)  6 mg  100 % *
   Vitamin B6  1,4 mg  100 % *
   Biotin B7  50 µg  100 % *
   Folat B9  200 µg  100 % *
   Vitamin B12  2,5 µg  100 % *
   Vitamin C  80 mg  100 % *
   Vitamin D  5 µg  100 % *
   Krom  40 µg  100 % *
   Zink  10 mg  100 % *
   Selen  55 µg  100 % *
   Koppar  1 mg  100 % *
   Jod  150 µg  100 % *
 • Collagen Duo

  ANVÄND 20 000 POÄNG
  Collagen Duo

  Collagen Duo är ett kosttillskott som innehåller odenaturerat kollagen av typ II, vitamin C och selen.

  ANVÄND 20 000 BONUSPOÄNG OCH FÅ 1 PAKET COLLAGEN DUO VÄRDE  229 KR.

  Brosket används hela ditt liv och måste klara otaliga påfrestningar. Brosket går igenom miljontals cykler där det pressas och sträcker sig ut igen.

  Så kan du ta hand om brosket:

  Var aktiv: Rörelse är viktigt för att skapa cirkulation och för att ge näring till cellerna i brosket.

  Undvik skador och överbelastning: Brosk har dålig reparationsförmåga, så det är viktigt att undvika allvarlig fysisk påfrestning som orsakar överbelastning av brosket.

  Varierad diet: En varierad diet rik på antioxidanter är bra för brosket. Under vissa perioder behöver man mer antioxidanter, såsom vid sjukdom, stress, resor eller solning.

  Collagen Duo är ett kosttillskott som innehåller odenaturerat kollagen av typ II, vitamin C och selen.

  Näringsinnehåll 1 kapsel  Procent av referensintag 2 kapslar  Procent av referensintag
  Collavant™n2 kollagenpulver 40 mg   80 mg  
  Vitamin C 100 mg 125 %* 200 mg 250 %* 
  Selen 55 µg 100 %* 110 µg 200 %*

  Ingredienser

  Rispulver, L-askorbinsyra (vitamin C), gelatinkapsel (bovin), Collavant™n2 kollagenpulver, L-selenometionin (selen), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid.)

  Rekommenderad daglig dos

  Rekommenderat dagligt intag: 1-2 kapslar, i samband med måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år. Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott.

  Förvaras torrt och svalt samt oåtkomligt för barn.

   

 • IMMUNOPLUS

  ANVÄND 20 000 POÄNG
  IMMUNOPLUS

  ImmunoPlus innehåller Norsk betaglukan (NBG®), selen, vitamin C och D.

  Immunsystemet

  ImmunoPlus är ett skräddarsytt kosttillskott för immunsystemet. ImmunoPlus innehåller mineralet selen samt vitaminerna C och D som bidrar till att bibehålla ett normalt immunsystem.

  Dessutom innehåller ImmunoPlus Norsk betaglukan (NBG®) är en ren naturprodukt utvunnen från rensad bakjäst.

  Skyddar mot oxidativ stress

  När immunsystemet får jobba extra hårt produceras ökade mängder reakiva syreförbindelser som kan öka stress i cellerna. Antioxidanterna selen och vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

  Norsk betaglukan™ (NBG®)

  Betaglukanet som finns i bakjäst kan isoleras från jästceller genom speciella rensningstekniker. Det var norska forskare vid Universitetet i Tromsö som var först med detta och på 1980-talet utvecklade de vad vi idag känner igen som ”norskt betaklukan” (NBG®). Norsk betaglukan™ (NBG®) är godkänt som Novel Food.

  Näringsinnehåll Mängd per kapsel Procent av referensintag
  Beta-1,3/1,6-glukan 255 mg  
  Vitamin C 100 mg  125 %
  Vitamin D 12 µg  240 %
  Selen 55 µg  100 %

   

 • VITAMIN D

  ANVÄND 7500 POÄNG
  VITAMIN D

  VITAMIN D

  ANVÄND 7500 BONUSPOÄNG OCH FÅ 1 PAKET VITAMIN D VÄRDE 129 KR.

  1 paket innehåller 44 kapslar motsvarande 6 veckors förbrukning vid rekommenderat dagligt intag (1 kapsel)

   

  Näringsinnehåll Mängd Procent av referensintag
  Vitamin D3 20 μg 400%
 • Vitamin C

  ANVÄND 10 000 POÄNG
  Vitamin C

  ANVÄND 10 000 BONUSPOÄNG OCH FÅ ETT PAKET VITAMIN C VÄRDE 149 KR.

  1 paket innehåller 44 kapslar motsvarande 6 veckors förbrukning vid rekommenderat dagligt intag (1 kapsel)

  Näringsinnehåll Mängd Procent av referensintag
  Vitamin C 500 mg 625% 
 • Magnesium

  ANVÄND 10 000 POÄNG
  Magnesium

  ANVÄND 10 000 BONUSPOÄNG OCH FÅ ETT PAKET MAGNESIUM VÄRDE 159 KR.

  1 paket innehåller 44 tabletter motsvarande 6 veckors förbrukning vid rekommenderat dagligt intag (1 tablett)

  Näringsinnehåll Mängd Procent av referensintag
  Magnesium 233 mg 62 %
 • Cranberry

  ANVÄND 20 000 POÄNG
  Cranberry

  Cranberry - med tranbär och C vitamin. Använd 20 000 bonuspoäng och få ett paket Cranberry till ett värde av 279 kr.

  Nyhet  - Vi lanserar ett tranbärstillskott med C-vitamin.

  Från naturliga bär till pulverextrakt
  Kosttillskottet Cranberry innehåller tranbär med ursprung från Nordamerikas Vaccinium macrocarpon. Tranbärsextraktet produceras i Frankrike och genomgår en noggrann process med strikt kvalitetskontroll i varje led. Färgen på kapslarna kan variera beroende på växtpulvrets naturliga egenskaper.

  C-vitamin för immunförsvaret
  Förutom tranbärsextraktet innehåller vår tranbärsprodukt C-vitamin, ett vitamin som stödjer flera funktioner i kroppen. C-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion och hjälper till att minska trötthet och utmattning.

  Tranbärstillskott utan tillsatt socker
  Vårt tranbärstillskott är ett bra val för dig som vill ha en produkt utan tillsatt socker. Vår tranbärsprodukt innehåller endast socker som finns naturligt i extraktet.

  Standardiserad för PAC
  Våra tranbärskapslar är formulerade med ett tranbärsextrakt med PAC (proantocyanidiner), en typ av flavonoid som finns i tranbär. Varje kapsel innehåller en standardiserad mängd på 36 mg PAC, vilket säkerställer att varje kapsel har en optimal och stabil dos.

 • ArtroTherm - ett effektivt och djupverkande värmebalsam

  Använd 15 000 poäng
  ArtroTherm - ett effektivt och djupverkande värmebalsam

  ANVÄND 15 000 POÄNG OCH FÅ ARTROTHERM VÄRMEBALSAM, 100 ML, VÄRDE 149 KR.

  ArtroTherm är ett effektivt värmebalsam som verkar på djupet och ger en behaglig effekt på stela och trötta muskler. Balsamet har en mjuk och behaglig konsistens som snabbt absorberas av huden, utan att kladda eller fläcka av sig. ArtroTherm har en fräsch doft av eukalyptus och mentol. 

  ArtroTherm kommer i en praktisk tub på 100 ml, som är lätt att ha med i väskan till vardags, träning eller på resan. Storleken är även godkänd att ta med i handbagaget på flyget. 

  Effekt och användning 

  Applicera ett tunt lager med ArtroTherm på önskat område och massera in i huden. Balsamet börjar verka omedelbart och inom bara några minuter kan du uppleva effekten. ArtroTherm verkar först kylande, därefter uppstår en värmande känsla. (OBS. Upplevelsen av värme/kyla kan skilja sig mellan person till person.) Behandlingen kan upprepas tills dess att önskat resultat har uppnåtts. 

  ArtroTherm lämpar sig väl till massage. ArtroTherm kan användas på områden som är stela och ömma, men undvik kontakt med ögon och slemhinnor. 

  ArtroTherm lämpar sig till vuxna, men rekommenderas inte till barn. 

 • Fuktgivande hudkräm NBG®24: 7 ™ Nordic Moisturiser

  Använd 17 500 poäng
  Fuktgivande hudkräm NBG®24: 7 ™ Nordic Moisturiser

  Fuktgivande hudkräm med NBG®, aloe vera och sheasmör!

  VINTERHUD? ANVÄND 17 500 POÄNG OCH FÅ FUKTGIVANDE HUDKRÄM MED NBG®, ALOE VERA OCH SHEASMÖR TILL ETT VÄRDE AV 199 KR.

  Ansiktskrämen NBG®24:7™ Nordic Moisturiser är en hudvårdsprodukt baserad på det verksamma ämnet Norsk betaglukan (NBG®), som utvecklats av norska forskare (50 ml).

  Huden är kroppens barriär mot omgivningen och måste stå emot mycket. Det varierade nordiska klimatet kan dränera huden på fukt och göra så den känns stram och torr. Hudvårdskrämen NBG®24: 7 ™ Nordic Moisturiser med aloe vera och sheasmör skyddar din hud mot yttre påfrestningar, ger fukt och vård som verkar i djupet. Krämen förhindrar uttorkning och vårdar väderutsatt hud så den känns mjukt och slät. Antioxidanten vitamin E skyddar din hud mot fria radikaler.

  Hudkrämen innehåller endast noggrant utvalda och skonsamma ingredienser. Krämen är allergivänlig och passar alla hudtyper. Innehåller inte parfym, mineraloljor, parabener eller silikoner. Krämen är lämplig för hela familjen och är dermatologisk testad, även på känslig hud. NBG®24: 7 ™ Nordic Moisturiser är speciellt fördelaktig för torr hud eller perioder när huden upplever extra torr. Används morgon och kväll eller när huden känns torr, särskilt på vintern.

 • VitaeLab Förvaringsask

  ANVÄND 25 000 BONUSPOÄNG
  VitaeLab Förvaringsask

  En fin och användarvänlig ask för att du skall komma ihåg att ta dina kapslar.

  Använd 25 000 bonuspoäng för denna fina ask för att förvara dina kapslar i.

  En fin förvaringsask av återvunnet material, där du kan förvara dina kapslar framme på bordet. Asken hjälper dig att komma ihåg att ta ditt kosttillskott varje dag.

  Rymmer 3-4 kartor med kapslar.

  Tillverkad i återvunnet hållbart material från Sulapac.

   

  Storlek: 11 x 15 x 3 cm

  Värde 249 SEK

Här hittar du en översikt över villkoren för vårt bonusprogram.

Vi bryr oss om våra kunders integritet och ser till att all behandling av personuppgifter sker i enlighet med gällande lagstiftning. Läs mer här.

Beställ
 • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

 • Ingredienser för muskler och leder 
 • Även bra för hjärta och immunsystem
 • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet. Alla kunder är just nu med i lotteri av presentkort av mat.

Nu endast 169,00 338,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.