Faktasidor

VL_VL_ALL_1200x600_1907_Facts_Boswellia_Serrata_Bottle.jpg

Boswellia serrata

I hundratals år har Boswellia serrata använts för att ta hand om lederna, eftersom det har en behaglig effekt på lederna.

Boswellia serrata är ett träd som växer i både Asien och Afrika och har använts i Indien i tusentals år för att upprätthålla bekväma leder. Vätska extraheras från trädet på ett försiktigt sätt så att det inte skadar trädets tillväxt. Den torkas sedan till en gummiliknande bit från vilken växtextraktet kommer.

VitaePro innehåller bland annat Boswellia serrata för lederna. Denna ingrediens har traditionellt använts för ledernas välbefinnande i hundratals år. Växtextraktet är känt för att hålla lederna bekväma.

Långvarig användning av Boswellia serrata visar att örten är säker att äta. Boswellia serrata rekommenderas dock inte för gravida kvinnor eller den som försöker bli gravid.

Växtextraktet Boswellia serrata

Den första generationen av VitaePro kom 2002 och blev snabbt ett av Nordens mest använda kosttillskott för muskler och leder. Under åren har VitaePro vidareutvecklats och fler ingredienser har lagts till. Detta har gjort VitaePro till ett alltmer mångsidigt kosttillskott som är bra för ännu fler funktioner i kroppen.

År 2019 stärktes formuleringen av VitaePro med växtextraktet Boswellia serrata, vilket bidrar till att hålla lederna bekväma.

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet.

Nu endast 179,00 358,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.