Om VitaeLab

VitaeLab säljer kosttillskott direkt till konsument. Våra produkter är baserade på högkvalitativa ingredienser från ansedda leverantörer.

 • Lång erfarenhet
  Vi har lång erfarenhet av våra produkter och hjälper dig gärna att svara på dina frågor om våra erbjudanden, kosttillskott och hur de fungerar. Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 • VitaeLab i flera länder
  VitaeLab grundades 2002 och idag tusentals nöjda kunder i Norden. Vi startade i Sverige och Finland 2008, Danmark 2010 och Nederländerna 2019. VitaeLabs Sverigekontor ligger i Trollhättan. VitaeLab marknadsför åtta olika märken, där VitaePro är det största.
 • Stränga krav på produkt- och kvalitetssäkerhet
  Vi på VitaeLab lägger stor vikt vid att arbeta inom de ramar som myndigheterna har satt upp och att säkra kvaliteten i samtliga led vad gäller våra kosttillskott. Recepten är våra egna, och de är baserade på väldokumenterade ingredienser från erkända, internationella leverantörer. Vi har vår egen kvalitetschef som ser till att produktens ingredienser och marknadsföring alltid ligger inom de riktlinjer som myndigheterna kräver. Vi är noga med att vi kan dokumentera den produkteffekt som marknadsförs.
 • Kvalitetssäkerhet
  Produkt- och kvalitetssäkring säkerställs också genom de strikta krav vi ställer på våra leverantörer och tillverkare och inte minst på oss själva.
 • Bra tillverkningssed
  Produktionen av våra tillskott sker enligt Good Manufacturing Practice (GMP). GMP är riktlinjer som beskriver en god produktion (kvalitetskontroll, produktion och testning) av bland annat mat, kosmetika och läkemedel. Detta innebär att alla steg i produktionen är standardiserade och att produktionen följer riktlinjerna för internationell GMP.

Automatisk leveransservice

VitaeLabs automatiska leveransservice är skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Kundtjänst har lång erfarenhet av våra produkter och hjälper dig gärna att sätta ihop ett paket som passar dig.

Fördelar med vår automatiska leveransservice

 • Du får ett lägre pris än i en butik
 • Du får kosttillskott direkt hemma i brevlådan
 • Du har alltid tillgång till kosttillskott
 • Ingen bindande eller uppsägningstid
 • Gratis kundtidning i leveransen
 • Anpassad efter dina önskemål och behov

Hur fungerar automatisk leveransservice?

Leveransen kommer direkt till din brevlåda inom två veckor efter att vi mottagit din beställning. En leverans innehåller kapslar för 6 eller 7 veckors förbrukning beroende på produkt, VitaeNytt, produktinformation samt fakturan. Om du inte önskar ett annat intervall för dina försändelser får du automatiskt en ny leverans efter 6 - 7 veckor. Det tillkommer en portokostnad på 49 kr. Du har ingen bindnings- eller uppsägningstid och du kan ta en paus i dina leveranser när du vill genom att kontakta vår kundtjänst.