käyttäjien_kokemuksia_Inger_Olsson_VL_FI_1200x600.jpg

Inger Olsson

Inger Lagerström har använt VitaePro sedan 2009 och är väldigt nöjd med effekten.

Inger Olsson är en aktiv pensionär från Munkedal som tycker om att hålla igång. Hon har använt VitaePro sedan 2009 och är väldigt nöjd med effekten, hon tänker fortsätta i många år till.

Aktiv livsstil

På sommaren vistas Inger gärna utomhus och går promenader medan hon på vintern tycker om att vara aktiv inne, där handarbete och framförallt stickning ligger henne gott om hjärtat. När Inger har tid kan hon sitta och sticka flera timmar i sträck.

För att träffa likasinnande är hon med i flera olika pensionärsföreningar där Inger och hennes väninnor regelbundet träffas och fikar, stickar, går promenader eller spelar kort.

Rekommenderar VitaePro

Inger och hennes väninnor hade flera gånger diskuterat kosttillskott vilket gjorde att Inger fick upp nyfikenheten. Efter att en av hennes väninnor berättat om sina positiva erfarenheter av VitaePro bestämde Inger sig för att prova, något som hon aldrig har ångrat!

– Jag började redan 2009 och jag tar fortfarande VitaePro som mitt dagliga kosttillskott, jag är väldigt nöjd med effekten därför tänker jag fortsätta med i många år till. Jag lever ett aktivt liv som pensionär och kan verkligen rekommendera andra som också gör det att pröva VitaePro, berättar Inger.

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet

Nu endast 154,00 308,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. BLODCIRKULATION: VitaePro innehåller olivolja-polyfenoler som bidrar tillo att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Gynnsam effekt uppnås vid ett dagligt intag av 5 mg hydroxityrosol, motsvarande 20 g olivolja. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller selen samt vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.