Krister_Djupmark_VL_FI_1200x600.jpg

Krister Djupmark

Krister har haft yrken som krävt mycket stillasittande och obekväma arbetsställningar, därför har det alltid varit viktigt för honom att hålla sig i bra form.

Krister Djupmark från Stockholm, är sedan många år bosatt i Dalarna. Krister har haft yrken som krävt mycket stillasittande och obekväma arbetsställningar, därför har det alltid varit viktigt för honom att hålla sig i bra form.

Handbollsspelare på elitnivå

Krister har många fritidsintressen och träningen har alltid varit en stor del av hans liv. Han har tidigare varit handbollsspelare på elitnivå och gillar fortfarande att hålla sig i form. För några år sedan började Krister med bowling och han är idag med i en pensionärsförening som träffas och spelar ett par gånger i veckan.

Krister trivs som bäst när han får jobba med människor och jobbar idag extra inom LSS, vilket han varvar med jobbet som busschaufför där han kör lokala ungdomslag.

Stillasittande under långa arbetsdagar

Krister arbetade länge som säljare och därefter som yrkeschaufför, arbeten som krävde många långa stillasittande dagar i bil eller buss. Han upptäckte då VitaePro genom en TV-reklam och kände att det var något han ville prova. Det ångrar han inte idag!

Aktiv med VitaePro

I samband med att han körde igång med spinning fick han upp ögonen för kosttillskott. – Jag är glad att jag valde VitaePro och har stor tilltro till produkten, jag har även lyckats värva både vänner och bekanta som även dem är mycket nöjda med VitaePro, säger Krister.

– Det är härligt att leva ett aktivt liv och ägna mig åt det som jag tycker är roligt, avslutar Krister.

Beställ
  • Nu ännu bättre för hjärtat

VitaePro

  • NYHET! Nu ännu bättre för hjärtat
  • Även bra för muskler, leder och immunsystem 
  • Sveriges mest sålda kosttillskott

Erbjudande: -50% på första paketet

Nu endast 154,00 308,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. BLODCIRKULATION: VitaePro innehåller olivolja-polyfenoler som bidrar tillo att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Gynnsam effekt uppnås vid ett dagligt intag av 5 mg hydroxityrosol, motsvarande 20 g olivolja. MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller selen samt vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.