Vinn mat för 10 000 kr

Vi strävar efter att inspirera till en hälsosam livsstil och skapa en harmonisk balans i din dagliga tillvaro. Därför har just nu alla aktiva kunder möjligheten att vinna presentkort på mat för hela 10 000 kr - för att stödja en hälsosam livsstil. 

Vi kommer ha en dragning i veckan under totalt 13 veckor - ända fram till påsk! Vill du ha en chans att vara med i dragningarna? Bli kund idag om du inte redan är det! 

 • Villkor för lotteriet

  Villkor för lotteriet hos NutraQ Sweden AB

  • Vitaelab är en del av NutraQ Sweden AB.
  • NutraQ Sweden AB anordnar ett lotteri för aktiva kunder i Sverige som pågår från 1 januari till 28 mars 2024. 
  • Alla NutraQ Sweden AB kunder som har en aktiv prenumeration på dragningsdatumet, deltar automatiskt i lotteriet. Kunder som har pausat sin prenumeration betraktas inte som aktiva kunder.    
  • Om du inte redan är kund kan du registrera dig genom att följa de angivna förfarandena på vår webbplats. 
  • Varje fredag kommer en vinnare att dras från vårt kundregister av aktiva kunder. Dragningarna kommer att genomföras på ett slumpmässigt sätt via datasystemet och beslutet kan ej överklagas.  
  • Vinnarna kommer att tillkännages på vår officiella webbplats. Det fullständiga namnet kommer inte att publiceras på grund av tillämplig personuppgiftslagstiftning. Dessutom kommer vinnaren att kontaktas personligen via de kontakter som finns tillgängliga för att registrera sig hos VitaePro. 
   Vinnaren kontaktas maximalt 3 gånger per telefon och e-post inom 7 dagar. Om vinnaren ej svarar så förbehåller vi oss rätten att dra en ny vinnare. Vinnaren kommer att belönas med presentkort på 10 000 kr, som kan användas på Ica i Sverige. 
  • Lotteriet består av sammanlagt 13 dragningar under 13 veckor, där vi drar en vinnare varje vecka. Första dragningen är vecka 2 och 13 vinnare kommer dras och vinna presentkort. Priset är varken överförbart eller ersättbart mot kontanter. Kunden kan vinna endast 1 gång under lotteriperioden. Presentkortet är ej skattepliktiga för vinnaren. 
  • Anställda i företag som ingår i VitaeLab / NutraQ Sweden AB, eller deras familjer, kan inte delta i tävlingen. 
  • För att delta i tävlingen måste du ha fyllt 18 år och vara bosatt i Sverige.

   Ansvarig för lotteriet: NutraQ Sweden AB, Sverige, Box 4018, 461 04 Trollhättan 

   Information om hur NutraQ Sweden AB behandlar dina personuppgifter i samband med lotteriet hittar du här.

   Genom att delta i lotteriet godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

   Vi önskar dig lycka till!