Vp_BA_Hjerte_1200x600_1120_SE.jpg

VitaePro har förnyats - nu ännu bättre för hjärtat!

Behöver du mer rörelse i din vardag? VitaePro innehåller ingredienser för flera viktiga funktioner i kroppen. Detta populära kosttillskott har hjälpt många.

Med en unik kombination av effektiva ingredienser har VitaePro sedan 2002 hjälpt flera tusen norrmän att leva ett mer aktivt liv. Den NYA versionen av VitaePro innehåller nu också olivtextrakt! Kombinationen av extrakt av olivolja och omega 3 är bra för blodcirkulationen och skyddar hjärtat.

Korrekt näring är viktigt för vardagsuthållighet och aktivitet. Tack vare en varierad diet får kroppen tillräckligt med vitaminer, antioxidanter och fetter. Dessa näringsämnen är viktiga för att stödja flera av kroppens funktioner, liksom för att bibehålla energi i vardagen. Att ha goda matvanor under en hektisk dag är inte alltid lätt. Om du inte får alla viktiga näringsämnen din kropp behöver varje dag kan kosttillskott vara ett bra tillskott.

En energisk känsla skapas av en kropp som spelar i ett lag

VitaePro är utformad för att hjälpa människor att leva ett aktivt liv på språng. VitaePro innehåller en unik kombination av flera effektiva ingredienser; starka naturliga antioxidanter, växtextrakt, flera olika vitaminer och viktiga omega 3-fettsyror som alla stöder olika funktioner i kroppen. Tillsammans bidrar ingredienserna till bland annat muskel- och ledhälsa, immunförsvaret och hjärthälsan.

När kroppen absorberar alla nödvändiga näringsämnen är det lättare att känna sig vilad och hålla sig aktiv. VitaePro hjälper tusentals människor att leva ett mer aktivt liv och så många som 85% av våra användare upplever en positiv effekt på muskler och leder *. Vi arbetar kontinuerligt för att skapa bästa möjliga kosttillskott för våra kunder. Därför lägger vi till en annan ingrediens i VitaePro; oliv extrakt. Kombinationen av olivtextrakt och omega 3 är bra för blodcirkulationen och hjälper till att skydda hjärtat.

Hjärthälsa från oliver och omega 3-fettsyror

Hjärtat är kärnan i både kroppen och vårt cirkulationssystem. Det är därför det är viktigt att ta hand om hela livet. Den nyaste ingrediensen i VitaePro är olivtextrakt som innehåller polyfenoler. Polyfenoler från olivolja är antioxidanter som skyddar fetter i blodet mot oxidativ stress, vilket kan påverka blodflödet genom blodkärlen. På detta sätt kan både hjärtat och blodomloppet utföra sina viktiga funktioner. Antioxidanternas funktion är att skydda celler, vävnader och organ i vår kropp från skadlig oxidation.

De viktigaste källorna till polyfenoler i vår kost är oliver och olivoljor. Genom industriell bearbetning förlorar olivolja delvis den viktiga antioxidanten innan den når våra tallrikar. På grund av detta varierar innehållet av polyfenoler i olivolja mycket. För att få hälsoeffekten av antioxidanten bör du äta 20 g eller 0,2 dl olivolja * varje dag. Samma mängd olivolja-polyfenol har nu också tillsatts VitaePro. Kombinationen av olivenextraktet och omega 3-fettsyrorna i VitaePro är bra för hjärtat, eftersom båda ingredienserna har sin egen effekt för att stödja hjärt- och cirkulationshälsa ***.

** Den positiva effekten uppnås genom att ta 1 kapsel med 5 mg hydroxytyrosol, motsvarande 20 g olivolja.
*** Positiv effekt på normal hjärtfunktion med 250 mg DHA och EPA (2 kapslar / dag).


VITAEPRO INNEHÅLLER INGREDIENSER MED POSITIV EFFEKT PÅ FLERA FUNKTIONER I KROPPEN:

 

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.


MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.


HJÄRTA: VitaePro innehåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).


BLODCIRKULATION: VitaePro innehåller olivolja-polyfenoler som bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 5 mg hydroxityrosol, motsvarande 20 g olivolja.


MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.


SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.