Vp_BA_Helena_1200x600_1120_SE_v2.jpg

Helena Wihlborg

Helena Wihlborg bor i Olofström och arbetar som fritidskonsulent. Hon lever ett aktivt liv och tycker att det är viktigt att ha kvar energi till sina intressen även efter långa arbetsdagar.

Helena Wihlborg bor i hus tillsammans med sin man, sin son och sina två katter. Hon arbetar som fritidskonsulent för seniorer på ett pensionärsboende i närheten, där hon bland annat leder gympatimmar för äldre. Att leva ett aktivt liv är mycket viktigt för Helena och hon håller sig i form genom att cykla, ta långa stavpromenader med sin familj och träna med kettlebells.

För kroppens skull

Tidigare arbetade Helena som badmästare där hon gick väldigt mycket och satt på huk vid bassängkanten. Nu, i sitt arbete som fritidskonsulent, blir det också mycket spring, långa dagar och periodvis obekväma arbetsställningar. Hon kunde känna viss oro och ville försöka göra något för kroppen skull. – Jag började träna med kettlebells ett par gånger i veckan och kände genast resultat, säger Helena.

Rekommenderar VitaePro till sina vänner

När Helena såg en reklamfilm för VitaePro, tänkte hon att det var värt ett försök och bestämde sig för att prova. Helena har aldrig ångrat att hon började med VitaePro och hon rekommenderar det gärna till vänner och bekanta. – Dessutom är det så smidigt att få det skickat direkt hem i brevlådan, avslutar Helena.

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet.

Nu endast 179,00 358,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.