VL_VL_ALL_1200x600_1907_Antti_Riuttaskorpi_Calf.jpg

Antti Riuttaskorpi

Antti Riuttaskorpi har arbetat många år med ekologiskt jordbruk, ett fysiskt tungt och krävande yrke.

Mjölkbonden Antti bor och arbetar på en ekologisk gård i Finland med ett hundratal mjölkkor och nästan 70 kvigor och kalvar. Här trivs han bra tillsammans med sin familj, som även de hjälper till på gården.

Fysiskt tungt arbete

Ekologiskt jordbruk är hårt arbete och fysiskt krävande för kroppen. - Jag blir inte yngre med ålder och dagligt hårt arbete och tidiga morgnar är svåra för både kropps- och energinivå.

Prövade VitaePro

Antti såg en reklam for VitaePro och blev nyfiken på kosttillskottet. – Jag tänkte att man får ju aldrig veta om man inte försöker. Så jag bestämde mig för att testa, det ångrar jag inte en sekund!

Redo för dagens utmaningar

Antti är nöjd med sitt val av yrke och ser fram emot att arbeta som bonde flera år framöver. Han älskar att arbeta med djuren och även om det är ett hårt arbete tycker han att det ger honom mycket. – Jag startar varje dag VitaePro, det känns väldigt bra för mig!

Trygga och rena ingredienser

Som bonde på en ekologisk gård är det en självklarhet för Antti att mat ska vara naturlig och ren. Det kändes därför rätt för honom att VitaePro är ett kosttillskott med endast högkvalitativa ingredienser från välrenommerade leverantörer.

 

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet

Nu endast 159,00 318,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. BLODCIRKULATION: VitaePro innehåller olivolja-polyfenoler som bidrar tillo att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Gynnsam effekt uppnås vid ett dagligt intag av 5 mg hydroxityrosol, motsvarande 20 g olivolja. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller selen samt vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.