Ewa_Dufva_kokemuksia_VitaePro_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Ewa Dufva

Ewa Dufva är en aktiv pensionär som bor i Säffle tillsammans med sin man. Hon har haft ett långt arbetsliv som undersköterska och det sätter sina spår på kroppen. Ewa har använt VitaePro i flera år och är väldigt nöjd med effekten och att hon valde att prova kosttillskottet.

Ewa har aktiv livsstil med många intressen, hon tycker om att ha fullt upp och håller gärna igång. Ewa blev pensionär för några år sedan men lever fortfarande ett väldigt aktivt liv i Säffle. Hon har två barn, tre barnbarn och ett barnbarnsbarn vilket bidrar till att det är full fart hela tiden. Ewa gillar att arbeta ute i trädgården och att vara ute i skog och mark, hon tycker om att ta i och låta kroppen jobba lite.

Långt arbetsliv sätter spår

De senaste 20 åren innan Ewa blev pensionär arbetade hon som undersköterska, ett arbete som stundtals har varit fysiskt krävande och då det innebär, långa dagar, mycket spring och obekväma arbetsställningar.

– Som nybliven pensionär är det så mycket jag vill göra, det är viktigt för mig att ta hand om min kropp.

Vårrus, folkdans och trädgårdsarbete

Ewa tycker om att ha fullt upp och håller gärna igång. Hon springer både stadslopp och flertalet vårrus i olika städer. Hon går regelbundet på folkdans för både motionen och för att träffa vännerna.

– Att kunna svänga runt på dansgolvet som 67-åring känns fantastiskt. Men den stora passionen är ändå trädgårdsarbete, där det alltid finns något man kan göra oavsett årstid.

Sonen rekommenderade VitaePro

För några år sedan fick hon ett tips från sin son. – Prova VitaePro mamma, sa min son. Han hade hört flera kollegor tala positivt om kosttillskottet och tyckte att jag också skulle pröva.

– Nu har jag ätit VitaePro i flera år och ångrar mig inte en sekund! Det känns helt enkelt underbart!

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet.

Nu endast 179,00 358,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.