Vp_BA_Haakan_1200x600_1120_SE.jpg

Håkan Lindström

Håkan Lindström bor i Malmö och arbetar med miljö och säkerhet i byggbranschen. Han lever ett aktivt familjeliv och tycker det är viktigt att hålla igång på fritiden.

Aktivt liv med familjen

Håkan Lindström bor med sin familj i centrala Malmö och arbetar med miljö och säkerhet i byggbranschen. Han tycker om att hålla uppe tempot och har ett ganska hektiskt vardagsliv med träning, långa arbetsdagar och familjeaktiviteter som sätter både humör och kroppen på test.

– Det är ingen självklarhet att kunna leva ett aktivt familjeliv, det kräver en välfungerande kropp som inte krånglar och energin till att hitta på saker. Därför tycker att det är viktigt att hålla igång kroppen och tänka på vad jag äter, menar Håkan.

Löpning och ny utmaningar som motiverar

Håkan tycker om att hålla sig i form och han försöker träna flera gånger i veckan, gärna löpning. Löpning är ett utmärkt sätt att underhålla kropp och kondition, även om det också kan vara påfrestande. Med åldern har jag blivit mer medveten om min hälsa och att jag kan påverka hur jag mår. – Jag låter inte kroppen vara ett hinder, jag utmanar mig själv till att bli ännu bättre. Just nu tränar Håkan inför sitt tredje triathlon, det var några år sedan sist men Håkan hoppas på att kunna slå sitt senaste resultat.

Såg reklam med Stig Strand

Håkan upptäckte VitaePro genom en TV-reklam med Stig Strand. Han hade fått upp intresset för kosttillskott och ville ge det en chans. Det har han inte ångrat! Håkan har tagit VitaePro i flera år nu och är mycket nöjd. – Jag äter VitaePro varje dag, det känns bra och tryggt. Jag tror att det är ännu viktigare med åldern att se till att få i sig vitaminer och annat nyttigt för att orka med. Jag tycker att det är riktigt kul att träna, så det vill jag inte behöva sluta med. Jag kan verkligen rekommendera att prova VitaePro, om man mot förmodan inte skulle bli nöjd så kan man när som helst säga upp sitt abonnemang, utan uppsägningstid, avslutar Håkan.

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet. Alla kunder är just nu med i lotteri av presentkort av mat.

Nu endast 169,00 338,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.