VL_VP_Hanna_Maria_Seppälä_1200x600.png

Hanna-Maria Seppälä

Hanna-Maria tar VitaePro och är väldigt nöjd!

Hanna-Maria Seppälä är en finsk landslagssimmerska som har en lång och framgångsrik karriär bakom sig, med VM-guld och över 100 nationsrekord på meritlistan. Hanna-Maria tränar mycket och det är därför viktigt för henne att ta hand om kroppen.

Tar hand om kroppen

Hanna-Maria är noga att med att hand om sin kropp, hon äter en balanserad kost, tränar mycket och är noga med att sova ordentligt om natten. – För mig är kost, träning och sömn alla viktiga faktorer för en sund livsstil.

VitaePro som dagligt tillskott

- Med en hög aktivitetsnivå är det viktigt för mig att ha överskott efter en lång dag med träningspass. Hanna Maria tar VitaePro som sitt dagliga kosttillskott då det bland annat innehåller antioxidanterna C- och E-vitamin, D-vitamin och omega 3-fettsyror. - Jag tar VitaePro varje dag, det känns riktigt bra för mig!

OS i Rio 2016

Hanna-Marias stora mål är de olympiska spelen som går av stapeln i Rio, Brasilien, 2016. Vi på VitaeLab önskar Hanna-Maria stort lycka till på vägen!

Beställ
  • Nu ännu bättre för hjärtat

VitaePro

  • NYHET! Nu ännu bättre för hjärtat
  • Även bra för muskler, leder och immunsystem 
  • Sveriges mest sålda kosttillskott

Erbjudande: -50% på första paketet

Nu endast 154,00 308,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. BLODCIRKULATION: VitaePro innehåller olivolja-polyfenoler som bidrar tillo att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Gynnsam effekt uppnås vid ett dagligt intag av 5 mg hydroxityrosol, motsvarande 20 g olivolja. MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller selen samt vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.