VL_VP_Hanna_Maria_Seppälä_1200x600.png

Hanna-Maria Seppälä

Hanna-Maria tar VitaePro och är väldigt nöjd!

Hanna-Maria Seppälä är en finsk landslagssimmerska som har en lång och framgångsrik karriär bakom sig, med VM-guld och över 100 nationsrekord på meritlistan. Hanna-Maria tränar mycket och det är därför viktigt för henne att ta hand om kroppen.

Tar hand om kroppen

Hanna-Maria är noga att med att hand om sin kropp, hon äter en balanserad kost, tränar mycket och är noga med att sova ordentligt om natten. – För mig är kost, träning och sömn alla viktiga faktorer för en sund livsstil.

VitaePro som dagligt tillskott

- Med en hög aktivitetsnivå är det viktigt för mig att ha överskott efter en lång dag med träningspass. Hanna Maria tar VitaePro som sitt dagliga kosttillskott då det bland annat innehåller antioxidanterna C- och E-vitamin, D-vitamin och omega 3-fettsyror. - Jag tar VitaePro varje dag, det känns riktigt bra för mig!

OS i Rio 2016

Hanna-Marias stora mål är de olympiska spelen som går av stapeln i Rio, Brasilien, 2016. Vi på VitaeLab önskar Hanna-Maria stort lycka till på vägen!

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet.

Nu endast 179,00 358,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.