Vp_BA_Jan_1200x600_1120_SE_v2.jpg

Jan Bergström

Jan Bergström är en pensionerad brandman som har många järn i elden. Han umgås flitigt med sin stora familj, har många fritidsintressen och engaerar sig i föreningslivet.

Jan Bergström bor tillsammans med sin fru och hund i Göteborg, men spenderar mycket tid i Bohusläns skärgård där sommarhuset finns. Jan är en sysselsatt man och har allt som oftast fullt upp av aktiviteter. Oavsett om det är att umgås med barnbarnen, fixa med sommarhuset, paddla kajak eller arbeta med det egna företaget.

Från brandman till superpensionär

Jan arbetade tidigare som brandman och ambulansman, prövande yrken inte minst fysiskt. Att ha en god fysik och en välmående kropp har därför alltid varit viktigt för Jan. Jan är en energifylld person som sällan sitter sysslolös, men det var inte en självklarhet innan. Många år av fysiskt krävande jobb och idrottande tog ut sin rätt, tills vändningen kom.

- Jag tror att VitaePro är en stor anledning till min förändring och till att jag mår så bra som jag gör idag, berättar Jan.

Föreningslivet är en stor del av Jan liv, både inom senioraktiviteter, musik och idrott. Särskilt nära hjärtat ligger handbollen som han tidigare spelat själv och varit ungdomstränare inom under många år.

- Tidigare kände jag mig begränsad men det gör jag inte längre. Idag skulle jag inte vilja vara utan mina kapslar, säger Jan.

Lekfull morfar

Jan har en stor familj och umgås flitigt med barn och barnbarn. Jan är en aktiv morfar som tycker om att leka med barnbarnen, som ofta får följa med Jan och hunden ut på äventyr. 

- Jag har känt att knäna och lederna har kärvat lite under åren, VitaePro hjälper min kropp att göra det möjligt att vara den morfar jag vill vara. Tidigare kände jag mig begränsad men det gör jag inte längre. Idag skulle jag inte vilja vara utan mina kapslar, säger Jan.

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet.

Nu endast 179,00 358,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.