Vp_BA_Louise_1200x600_1120_SE.jpg

Louise Karlsson

Elitsimmerskan Louise Karlsson har åter tagit upp tävlandet med stor framgång. Nu är det fullt upp med jobb, träning och familj.

Louise Karlsson blev världsmästare i simning (200 meter medley) på hemmabana i Göteborg 1997 och satte världsrekord på 100 meter medley samma år. Hon deltog också i två OS, Barcelona 1992 och Atlanta 1996.

Mästarnas mästare

I 2010 såg vi Louise i programmet Mästarnas mästare där hon vann flest deltävlingar av alla, men trots det hamnade på en tredjeplats i finalen. Genom sina prestationer i programmet och sin sympatiska framtoning blev Louise en förebild för både gamla som unga.

Lever ett aktivt liv

Simkarriären lades på hyllan under några år men Louise fortsatte leva ett väldigt aktivt liv. Nu har hon tagit upp tävlandet på nytt igen, men i mästerskap för veteraner.

Louise har fullt upp i sin vardag och försöker som så många andra att få tiden och orken att räcka till. Hon har börjat tävlingssimma igen, arbetar heltid, är expertkommentator på TV och kanske viktigast av allt är hon mamma till William.

– Jag vill vara en aktiv mamma och måste vara i form för också hålla takten med min son.

Håller sig i form

Louise gillar och träna och förutom simning blir det mycket promenader och löpning.

– För mig är det viktigt med både träning och kvalitetstid med familjen, att umgås och vara aktiv med min son är guld värt för mig, berättar Louise.

Viktigt med balans

Det är viktigt för Louise att känna att både kropp och hälsa är i form. Därför försöker hon hitta balans i livet – inte bara fysiskt utan även psykiskt. Genom att sätta av tre-fyra timmar i veckan till egentid försöker hon att inte stressa för mycket.

– Och om jag är osäker på om jag får i mig tillräckligt med nyttig mat som frukt och grönsaker kompletterar jag med kosttillskott, säger Louise.

– Jag äter VitaePro varje dag och är jättenöjd.

Positiv till samarbete

Louise Karlsson behövde inte lång tid på sig för att bestämma sig för att bli VitaePros nya ansikte utåt. Innan hon påbörjade samarbetet var hon noga med att gå igenom all dokumentation kring VitaeLabs olika kosttillskott.

– VitaePro är ett väldokumenterat och bra kosttillskott som jag gärna använder, konstaterar Louise.

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet.

Nu endast 179,00 358,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.