VL_VL_ALL_1200x600_1907_Stig_Strand_Orangejacket_Summer_Closeup.jpg

Stig Strand

Stig Strand använder VitaePro varje dag!

Den välkända slalomåkaren Stig Strand lever ett aktivt liv även efter avslutad karriär. Han tycker om att vara aktiv och äter ViteaPro varje dag.

Högt tempo

Stig Strand har levt ett aktivt liv i många år genom sitt idrottande och har bland annat vunnit alpina världscupen i slalom.

Numera jobbar han som expertkommentator på TV under vintersäsongen samt driver Trolltunet, en boendeanläggning med aktiviteter i Hemavan i Lappland.

Det är ett arbete som präglas av ett högt tempo med bland annat guidade turer i skog och mark.

Håller sig i form

– Det är viktigt för mig att hålla mig i form då jag lever ett väldigt aktivt liv, därför rör jag på mig regelbundet. Ingen dag är den andra lik, så det gäller att vara redo för olika sorters utmaningar. Till exempel att möta upp våra gäster och ta ut dem på spännande och fartfyllda utflykter, berättar Stig.

Jag startar dagen med att ta VitaePro

– Jag började äta VitaePro redan 2009 och äter det i tillägg till en sund kost.

– Jag startar varje dag med att ta en kapsel VitaePro, det har blivit en god vana! Det rekommenderar jag alla att göra - och det funkar för mig!

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet. Alla kunder är just nu med i lotteri av presentkort av mat.

Nu endast 169,00 338,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.