VL_VL_ALL_1200x600_1907_Torstein_Sorensen_Ladder_AllSeason.jpg

Torstein Sörensen

Torstein Sörensen jobbar inom industrin, ett fysiskt tungt arbete.


Aktiv i naturen

Torstein Sörensen har en aktiv familj, tillsammans med sin sambo och deras tre söner gillar han att hitta på olika saker i vardagen.

– Vi brukar gå promenader tillsammans, åker snowboard på vintern och tillbringar mycket tid i naturen, berättar Torstein.

Torstein har även en egen skog där han och familjen vistas ofta. I skogen hugger han ved som han eldar i spisen med under vintern. Det är ett tufft och krävande jobb, men han gillar utmaningen.

Tungt arbete på fabriken

När Torstein inte arbetar med sin egen mark arbetar han på en fönsterfabrik. Det kan bli långa arbetsdagar och ibland fysiskt krävande, varje dag innebär tunga lyft och obekväma arbetsställningar. Därför tycker Torstein att det är viktigt att han tar hand om sin kropp, genom att vara aktiv och röra på sig samt genom att äta en balanserad kost.

Provade VitaePro

Under en tid hade Torstien funderat kring kosttillskott, som ett komplement till hans vanliga kost.

– Jag såg VitaePro-reklamen och tänkte att jag skulle prova för att se om det kunde vara något för mig, säger Torstein. Det är nu flera år sedan Torstein bestämde sig för att prova VitaePro och han rekommenderar det gärna till andra.

– Jag har använt VitaePro i många år nu och det tänker jag fortsätta med, berättar Torstein.

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet.

Nu endast 179,00 358,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.