Faktasidor

VL_VL_ALL_1200x600_1907_Facts_Chrome_Broccoli_Table.jpg

Krom

Krom bidrar till normal metabolism av makronäringsämnen som till exempel socker och hjälper till att upprätthålla normala blodsockernivåer.

Förbränner socker

Krom är ett viktigt mineral som bidrar till den normala metabolismen av makronäringsämnen, det vill säga bland annat att bränna socker för att göra det till energi för cellerna.

Vad gör krom för kroppen?

Krom hjälper till att upprätthålla en normal blodsockernivå. Stora fluktuationer i blodsockret kan leda till hungerkänslor och ökat sötsug.

  • Krom bidrar till normal metabolism av makronäringsämnen
  • Krom hjälper till att upprätthålla en normal blodsockernivå

Krom i kosten

Vissa mineraler kroppen behöver mycket av, såsom kalcium och magnesium. Mineraler som kroppen behöver mindre av kallas spårämnen. Järn, zink, koppar, selen, jod och krom ingår i denna kategori.

Det är viktigt att få i sig mineraler genom kosten eftersom kroppen inte kan producera dem själv. Livsmedel som innehåller krom är bland annat skaldjur, kött, fullkorn och potatis.

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet. Alla kunder är just nu med i lotteri av presentkort av mat.

Nu endast 169,00 338,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.