VL_VL_ALL_1200x600_1907_Annika_Link_Daugther.jpg

Annica Link

Annica Link arbetar som inköpschef och har många fritidsintressen. Hon bor i Enskede utanför Stockholm tillsammans med sin familj.

Annica tycker om att vara aktiv och håller ett högt tempo. Både vardagar och helger präglas av många aktiviteter, både egna och tillsammans med familjen.

– Jag har en aktiv livsstil och gillar att hitta på saker tillsammans med min familj. Jag har många intressen som kräver mycket av kroppen, därför är jag noga med att ta hand om mig själv. För mig är det viktigt att äta bra och röra på mig. 

Stillasittande jobb 

Annica har ett jobb där hon ofta sitter still, därför håller Annica sig i form genom att röra på sig mycket på fritiden. Hon tränar zumba, springar och går promenader och håller även på med IDLA, en form av rytmisk gymnastik. 

– Jag vet att vitaminer är viktiga för en mängd olika funktioner i kroppen, så jag försöker verkligen vara noga med att få i mig det.

Såg en reklam för VitaePro på TV

– Jag hade sett reklam för VitaePro på TV och hört mycket positivt från andra. Jag kände att det kunde vara värt att prova eftersom så många andra var nöjda och att jag också borde kunna bli det. Det blev jag! Jag ångrar verkligen inte att jag testade, jag är väldigt nöjd med produkten och har ingen anledning att sluta.

Rekommenderar VitaePro

Annica tror att det finns många precis som henne, som lever ett stressat vardagsliv med många olika aktiviteter. Annica berättar vidare att hon tänker att kosttillskott kan vara bra att komplettera med om man är orolig för att man inte får i sig till exempel tillräckligt med vitaminer. – Jag tror att det är många som är i samma situation som mig, och till alla dem kan jag verkligen rekommendera VitaePro!

Beställ
  • Ett bra val för muskler och leder

VitaePro

  • Ingredienser för muskler och leder 
  • Även bra för hjärta och immunsystem
  • Minskar trötthet och utmattning

Erbjudande: -50% på första paketet

Nu endast 169,00 338,00

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen: LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv. MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag). SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.